Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Glen iz Okružen mrtvima: Pragmatizam protiv samilosti
Stiven Jan proslavio se ulogom Glena u seriji "The Walking Dead", a nedavno je završio rad na produkciji nezavisnog filma „Mayhem“, reditelja Džoa Linča.
26. oktobar 2016.

Glen iz "Okružen mrtvima": Pragmatizam protiv samilosti

 Jan je glumio s Majklom Pitom, Brit Marling i Astrid Berže Frizbi u nezavisnoj naučno-fantastičnoj drami „I Origins“, reditelja Majka Kejhila, koja je premijerno prikazana na festivalu Sandens 2014. godine, gde je dobila odlične kritike i otkupljena u jednom od najvećih sklopljenih ugovora na festivalu. 

 
Nedavno je objavljeno da će Jan glumiti i biti izvršni producent u filmskoj adaptaciji autobiografije Kang Čol Hvana, „The Aquariums of Pyongyang“. Hvan je prvi preživeli jednog od najokrutnijih koncentracionih logora u Severnoj Koreji, koji je pobegao i svoju priču ispričao svetu, dokumentujući ekstremne uslove u ovim gulazima i pružajući direktan uvid u život u Severnoj Koreji. 
 
Jan glumi u brojnim pozorišnim predstavama, uključujući „Kafka on the Shore“ pozorišta „Stepenvolf“, gde je bio zamena Kafke i Kroua. Kad je reč o televizijskim ostvarenjima, pojavljivao se u serijama „Štreberi“, „Red i zakon: Los Anđeles“, „Skladište 13“ i „NTSF:SD:SUV“. Pozajmljivao je glas u brojnim animiranim televizijskim serijama. Jedna od takvih uloga je uloga Kita, pilota crvenog lava, u Netfliksovom rimejku „Voltrona“. Njegov glas takođe možete čuti u dugo očekivanoj animiranoj seriji „Trollhunters“, vizionarskog reditelja Giljerma del Tora, kao i u novoj adaptaciji „Streča Armstronga“, gde pozajmljuje glas Nejtanu Sonu. Osim toga, pozajmio je glas likovima animirane serije kanala Niklodeon „Legenda o Kori“, kao i u predstojećem animiranom filmu „Chew“, zasnovanom na popularnom istoimenom stripu. 
 
Rođen je u Seulu u Južnoj Koreji, a odrastao u Troju u Mičigenu. Svoj pohod na glumu počeo je dok je studirao psihologiju na koledžu Kalamazu, u državi Mičigen. Nakon što je odgledao predstavu školske improvizovane pozorišne grupe, odlučio je da se usredsredi na glumu. Nakon diplomiranja, Jan se preselio u Čikago, gde je nastupao sa čuvenom komedijaškom trupom pozorišta „Sekond siti“ u raznim šou-programima. Bio je deo nekoliko improvizovanih skeč komedijaških grupa uključujući Stir frajdej najt, Hends i Detektiv detektiv. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala