Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sada su slavni, a nekada su bili dileri droge
Slavne ličnosti sada uglavnom vode računa o reputaciji, ali neki su iza sebe ostavili prilično buran život.
12. oktobar 2016.

Sada su slavni, a nekada su bili dileri droge

Veliki broj njih je odrastao u nemaštini i okrenuo se dilovanju droge kao načinu preživljavanja. Predstavljamo vam nekoliko takvih.

 

Idris Elba danas je poznati glumac i muzičar, ali se nekada bavio raznim poslovima. U mladim danima radio je kao domar, neko vreme je bio DJ, a priznao je i da je dilovao drogu. U jednom je intervjuu je rekao da je prodavao narkotike širom Njujorka, ali je mračnu prošlost ostavio iza sebe čim je ušao u glumačke vode.

 

Poznati američki reper 50 Cent počeo je da se bavi dilovanjem droge još u 12. godini. U to vreme je živeo sa bakom, jer mu je majka, takođe diler droge, umrla kada je imao samo osam godina.

 

“Kada odrastaš bez novca, onda ga moraš nabaviti jer je on spas, a zaradio sam tako što sam prodavao drogu”, priznao je reper. Policija ga je nekoliko puta privodila zbog posedovanja marihuane, sve dok nije završio i u zatvoru. Pretilo mu je devet godina. Njih nikada nije odslužio jer je provodio vreme u jednom kampu baveći se dobrotvornim radom.

 

Jay Z je takođe dilovao drogu i to u tinejdžerskim danima u Bruklinu. Nakon što su mu ujaka ubili takođe zbog dilovanja, otac je ostavio njega i majku. Majka je znala za njegov “posao”, a opravdavala ga je činjenicom da im je potreban novac. U javnosti je poznata svađa Jay Z-ja i Krisa Brauna koji je repera optužio da je ubio čoveka, što nikad nije potvrđeno.

 

Mark Volberg nije uvek bio dobrica kakvim se prikazuje u filmovima. U tinejdžerskim godinama je često upadao u nevolje, ulične tuče i bavio se dilovanjem droge. Prvi put je završio u zatvoru u 16. godini i tada je shvatio da tako više ne može. U okretanju novog lista u životu mu je pomogao brat Doni.

 

Snoop Dogg je nekada bio problematičniji nego što je sad. Još kao srednjoškolac u Kaliforniji prodavao je drogu svojim vršnjacima i to ne bilo kojim. Kameron Dijaz koja je išla u istu školu kao i Snoop Dogg, priznala je da je od repera kupila marihuanu. To je kasnije i sam reper priznao.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala