Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Majkl Kiton nakon 36 godina ponovo u ulozi Bitlđusa!
Novi tizer trejler "Bitlđus Bitlđus" - ponovo buđenje kaosa u Bartonovom svetu
25. mart 2024.

Majkl Kiton nakon 36 godina ponovo u ulozi Bitlđusa!

Prvi tizer trejler za film Bitlđus Bitlđus (Beetlejuice Beetlejuice) je konačno stigao! Punih 36 godina nakon izlaska originalnog filma Bubimir, Majkl Kiton se vraća glavnoj ulozi. Rediteljsku palicu ponovo je preuzeo Tim Barton, a film je nedavno završio sa snimanjem.

Pored toga što se Barton vratio da režira film, Vinona Rajder i Ketrin O'Hara su odlučile da uz Kitona ponove svoje uloge iz originalnog filma, a pridružuju im se Džena Ortega, Monika Beluči i Vilem Defo.

Zvanični sinopsis filma glasi:
Nakon neočekivane porodične tragedije, tri generacije porodice Dic vraćaju se kući u Vinter River. Još uvek progonjen Bitlđusom, Lidijin život okreće se naglavačke kada njena buntovna kći Astrid otkrije tajanstveni model grada na tavanu i slučajno otvori portal u zagrobni život. Uz probleme koji se spremaju u oba sveta, samo je pitanje vremena kada će neko izgovoriti Bitlđusovo ime tri puta i nestašni demon će se vratiti i napraviti haos.

Pretpostavićemo da je neočekivana porodična tragedija zapravo smrt Čarlsa Dica, koga je igrao Džefri Džons. Džons je uhapšen pre više od dvadeset godina zbog posedovanja dečje pornografije i registrovan je seksualni prestupnik, pa je jasno zašto ga Barton nije želeo u svom novom filmu.

Premijeru filma Bitlđus Bitlđus očekujemo 5. septembra ove godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala