Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stigla je nova najava za animirani film The Garfield Movie
Ovog maja u bioskope stiže nova ekranizacija kultnog stripa u kojoj je Kris Prat pozajmio glas narandžastoj mački
7. mart 2024.

Stigla je nova najava za animirani film "The Garfield Movie"

Zasnovana na likovima koje je kreirao legendarni Džim Dejvis, ovog maja stiže nova dugometražna ekranizacija stripova Garfild, kojia je juče dobila novi trejler.

Animirani film, jednostavno nazvan The Garfield Movie, već je podelio fanove narandžaste mačke koja mrzi ponedeljak i voli lazanje, svojim prvim trejlerom prošlog novembra, uglavnom zbog Krisa Prata, koji je pozajmio glas Garfildu. Međutim, sudeći po ovom trejleru, očekuje nas veoma uzbudljiva avantura koja obećava zabavu i mladima i starima.

Nakon što kućni mačak Garfild upozna svog oca Vika (Samjuel L. Džekson), kojeg nikada nije video, upustiće se u pravu avanturu na otvorenom na koju sigurno nije navikao. Sa njim je i njegov večiti prijatelj (i gnjavaža) Odi, a kako će se ljubimci snaći u spoljnom svetu, saznaćemo ovog maja.

Animirani film je režirao Mark Dindal, scenario su napisali Pol A. Kaplan, Mark Torgove i Dejvid Rejnolds, a ostale glasove su pozajmili Hana Vadingem, Ving Rejms, Nikolas Holt, Sesili Strong, Harvi Gilen, Bret Goldštajn i Boven Jang.

The Garfield Movie očekujemo u bioskopima 24. maja. Još nije poznata glumačka ekipa za domaću sinhronizaciju.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala