Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pogledajte trejler novog horora Stivena Kinga Babaroga
Film, toliko strašan, da su neki kadrovi morali da budu izmenjeni - u bioskopima od juna
20. april 2023.

Pogledajte trejler novog horora Stivena Kinga "Babaroga"

Još jedna filmska adaptacija majstora horora, Stivena Kinga, studija 20th Century u distribuciji Blitz filma. Film je snimljen prema njegovoj kratkoj priči Babaroga (The Boogeyman), a u domaćim bioskopima naći će se od 1. juna ove godine.

Priča prati srednjoškolku Sejdi Harper i njenu mlađu sestru Sojer koje se suočavaju sa nedavnim gubitkom majke, za šta ne dobijaju punu podršku svoga oca Vila, terapeuta koji se nosi i sa sopstvenim bolom. Kada se u njihovoj kući neočekivano pojavi nesrećni pacijent tražeći pomoć, za sobom ostavlja zastrašujuću natprirodnu stvar kojoj su porodice plen, a njihova patnja hrana.

Ekranizacija romana delo je reditelja Roba Savidža i scenarista Marka Hejmena, dobitnika nagrade BAFTA za film Crni labud, kao i producenta popularne serije Stranger Things Šona Levija. Glumačku ekipu čine Sofi Tačer, Kris Mesina, Vivijen Lajri Bler, Marin Ajerland, Medison Hju...

"Živo se sećam užasa koji sam osetio kada sam kao dete čitao Kingovu kratku priču, a upravo sam taj osećaj straha iz detinjstva želeo da prenesem bioskopskoj publici širom sveta. Ovaj film je napravljen u saradnji sa neverovatno talentovanim kreativnim timom i predvodi ga divna, neverovatna glumačka ekipa - zaista sam oduševljen njima. Veoma smo ponosni na film i jedva čekamo da vam damo razlog da se plašite mraka", rekao je reditelj.

Pogledajte trejler i ne zaboravite da pogledate ispod kreveta pre spavanja.

Babaroga u bioskope stiže 1. juna.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala