Moj TV - TV Program za 200+ kanala
BIOSKOPSKE ULAZNICE ZA KOMEDIJU GODINE KARTA ZA RAJ MOŽETE KUPITI VEĆ DANAS
Od danas su u prodaji karte za komediju “KARTA ZA RAJ", film koji će vas oduševiti svojim humorom, pozitivnošću i egzotičnim ambijentom u kojem je sniman!
15. septembar 2022.

BIOSKOPSKE ULAZNICE ZA KOMEDIJU GODINE "KARTA ZA RAJ" MOŽETE KUPITI VEĆ DANAS

 

Od 28. septembra u odabranim bioskopima imaćete priliku da se još jednom uverite zašto su Džulija Roberts i Džordž Kluni neprevaziđeni glumački tandem. Uz njihovu neverovatnu energiju, specifičan humor i pregršt urnebesnih situacija u kojima će se naći, ovaj film na najbolji mogući način produžava ovo leto i pruža priliku da osetite duh rajskog ostrva Bali.

Šarm, duhovitost, priča o ljubavi kao i raskošne boje koje dominiraju filmom zasigurno će razveseliti iskrene fanove romantičnih komedija i priuštiti im skoro dva sata izuzetne zabave. 

O FILMU:  Dobitnici Oskara Džordž Kluni i Džulija Roberts ponovo se udružuju na velikom platnu kao bivši partneri koji se nalaze na zajedničkoj misiji da spreče svoju zaljubljenu ćerku da ne napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili. Studiji Working Title, Smokehouse Pictures i Red Om Films, predstavljaju nam film “KARTA ZA RAJ”, romantičnu komediju o slatkom iznenađenju koje donosi druga šansa.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala