Moj TV - TV Program za 200+ kanala
FILM ZVER U BIOSKOPIMA OD 25. AVGUSTA
Od 25. avgusta u bioskope stiže avanturistička drama - triler "ZVER" (BEAST), sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi.
24. avgust 2022.

FILM "ZVER" U BIOSKOPIMA OD 25. AVGUSTA

 

U ovom napetom i nesvakidašnjem ostvarenju reditelja Baltazara Kormakura imaćemo priliku da gledamo borbu jednog čoveka za svoju porodicu, za opstanak i goli život.

 
Uz fantastične predele Južne Afrike, egzotičan biljni i životinjski svet, film „ZVER“ na najiskreniji način predstavlja nam nagon za preživljavanjem, dramu koja se odvija u čoveku dok pokušava da zaštiti svoju decu, a sa druge strane nagonsku potrebu divlje zveri da po svaku cenu bude neprikosnoveni vladar divljine. 
 
Ponekad je šuštanje u žbunju zaista čudovište.
 

 
U novom, uznemirujućem trileru Idris Elba (Paklene ulice- Hobs i Šo, Odred otpisanih) glumi oca koga, zajedno sa njegove dve ćerke, progoni ogromni lav odmetnik, u nameri da dokaže da u savani može biti samo jedan predator na vrhu lanca ishrane.
 
Dr Nejt Danijels (Elba) koji je nedavno postao udovac, sa ćerkama odlazi na dugo planirano putovanje u Južnu Afriku, gde je prvi put sreo svoju ženu, u rezervat za divljač kojim upravlja Martin Betls (serija Ruska lutka, Grdana), stari porodični prijatelj i biolog za divlje životinje. Ali ono što počinje kao putovanje isceljenja prerasta u strašnu borbu za opstanak kada počne da ih uhodi lav, koji je preživeo napad krvožednih lovokradica i zbog toga sve ljude vidi kao neprijatelje.
 
Od četvrtka 25. avgusta film „ZVER“ naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala