Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prvi trejler za film Persuasion
Kompanija Netfliks je objavila prvi trejler za nadolazeći film "Persuasion", zasnovan na klasičnom romanu Džejn Ostin iz 1817. godine.
6. jul 2022.

Prvi trejler za film "Persuasion"

 

Objavljeno nakon smrti Džejn Ostin, "Persuasion" je bilo njeno poslednje dovršeno delo, koje se smatra i najzrelijim. Radnja se vrti oko En Eliot (koju igra Dakota Džonson), izolovane devojke koja se bori da nastavi dalje nakon što je raskinula veridbu s Frederikom Ventvortom (Kozmo Džarvis), na nagovor porodične prijateljice Lejdi Rasel (Niki Amuka-Berd).

Nakon sedam godina, njih dvoje se povezuju ponovo kada Enina porodica iznajmljuje svoj dom njegovoj sestri i njenom mužu. En se ubrzo nađe uhvaćena u ljubavni trougao između svog bivšeg verenika i rođaka Vilijama Eliota (Henri Golding), koji će naslediti imanje njenog oca Voltera (Ričard E. Grant). Budući da je prijatelji i porodica nagovaraju da bude sa drugim, En je prisiljena da razmisli o tome šta zapravo želi izvan društvenih pritisaka koji je okružuju.

Iako se iz trejlera čini da će film uglavnom pratiti radnju izvornog romana, on takođe naglašava neobičniji, komičniji pogled na priču. Dakota Džonson razbija nevidljivi četvrti zid više puta kako bi opisala svoju porodicu i odnose s glumačkom postavom, a prikazane scene uključuju nekoliko romantičnih trenutaka između En i Frederika kako prenose različiti online portali. 

Premijera filma "Persuasion" očekuje nas 15. jula.

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala