Moj TV - TV Program za 200+ kanala
SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ PREMIJERNO 8. JUNA U BIOSKOPU
U sredu 8. juna u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade, u 20 časova bićete u prilici da prisustvujete premijeri filma "SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ"!
6. jun 2022.

"SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ" PREMIJERNO 8. JUNA U BIOSKOPU

 

Prošlo je 29 godina od kada smo, na velikom platnu, prvi put zakoračili u neverovatni svet najvećih bića koja su hodala planetom Zemljom. Ovog juna, filmska priča uz koju su rasle generacije širom sveta dobija svoj epilog!

Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se dobro poznata i voljena lica, dobitnica Oskara Lora Dern, Sem Nil i Džef Goldblum. Po prvi put zajedno, ova ekipa upustiće se u do sada neviđenu avanturu, punu uzbuđenja i jakih, nostalgičnih emocija.
 
Četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen, dinosaurusi sada žive - i love - zajedno sa ljudima. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.
 

 
Ne propustite priliku da među prvima pogledate film, toliko spektakularan i toliko moćan, da ćete ostati bez daha! Imate još malo vremena da kupite karte i prepustite se gledanju filma u jedinstvenom IMAX doživljaju.
 
Istog dana, 8. juna film će pretpremijerno biti prikazan u odabranim bioskopima a od 9. juna SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ, stiže na redovne bioskopske repertoare.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala