Moj TV - TV Program za 200+ kanala
KLIFORD VELIKI CRVENI PAS stiže u naše bioskope
Prvi naslov koji Taramount film donosi na VELIKA platna u 2022. godini biće predivan porodični film KLIFORD VELIKI CRVENI PAS (CLIFFORD THE BIG RED DOG).
30. decembar 2021.

"KLIFORD VELIKI CRVENI PAS" stiže u naše bioskope

 

Ova topla i veoma zabavna emotivna priča pretpremijerno će se prikazivati od 1. januara u odabranim bioskopima. Posetite tokom praznika vaš omiljeni bioskop i saznajte šta se dešava kada malo slatko štene poraste preko noći 3 metra! Svakako je VELIKA avantura na pomolu, i ne treba je propustiti!

 
 Film je sinhronizovan na srpski jezik a glasove glavnim likovima pozajmili su Darija Vračević, Miloš Dašić, Nataša Balog, Branislav Jevtić, Tomaš Sarić, Valentina Pavličić, Jovana Cavnić, Miloš Đuričić, Aleksandar Srebrić, Aleksandar Gligorić, Dragan Vujić, Viktor Majer, Milan Antonić, Milan Tubić, Dušica Novaković, Olga Suvačarov, Marko Marković, Marija Ognjenović, Nikola Todorović i Dimitrije Cincar Kostić. Reditelj sinhronizacije je Milan Antonić.
 
 
O FILMU: Kada srednjoškolka Emili Elizabet sretne magičnog spasioca životinja koji joj poklanja malu crvenu kucu, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku. Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svet kako se voli veliko!
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala