Moj TV - TV Program za 200+ kanala
FILM INSPIRISAN ISTINITIM SKANDALOM MOĆ. IZDAJA. UBISTVO.
U naše bioskope uskoro stiže novi film Ridlija Skota GUČIJEVI (HOUSE OF GUCCI), koji svi sa nestrpljenjem očekuju od momenta kada je predstavljen prvi trejler filma.
22. novembar 2021.

FILM INSPIRISAN ISTINITIM SKANDALOM MOĆ. IZDAJA. UBISTVO.

 

U glavnim ulogama su Lejdi Gaga, Adam Drajver, Džeremi Ajrons, Al Paćino, Džared Leto, Salma Hajek i Džek Hjuston, pa smo sigurni da je iz više razloga jasno da je ovo film koji se jednostavno ne sme propustiti!

Premijera filma "GUČIJEVI" održaće se u sredu, 24. novembra u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Već narednog dana, 25. novembra "GUČIJEVI" stižu na redovne repertoare svih bioskopa.
 

 
Film je inspirisan je šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća Guči. Kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vredi i dokle će porodica ići, radi kontrole.
 
Prožeta skandalima, porodična drama iz stvarnog života GUČIJEVI, najnoviji je film Ridlija Skota, režisera neprevaziđenih klasika Osmi putnik, Blejd Raner, Gladijator i Telma & Luiz. Film će vas povesti u uzbudljivo istraživanje u trajanju od tri decenije kroz zapetljanu istoriju nekoliko generacija porodice Guči.
 
Ovo je priča o ambiciji, pohlepi, izdaji i ubistvu. I modi.
 
Brend Guči je prepoznatljiv i cenjen širom sveta a kreiran je po prestižnoj modi osnivača brenda Gučija Guči, koji je otvorio svoju prvu prodavnicu kvalitetne kožne galanterije u Firenci pre tačno sto godina.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala