Moj TV - TV Program za 200+ kanala
BIOGRAFSKA DRAMA “RESPECT” U BIOSKOPIMA OD 9. SEPTEMBRA
Karte za ovo nezaboravno iskustvo nalaze se u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Kombank Dvorane.
6. septembar 2021.

BIOGRAFSKA DRAMA “RESPECT” U BIOSKOPIMA OD 9. SEPTEMBRA

 
Film RESPECT (RESPECT) od 9. septembra stiže na repertoare naših bioskopa.
 
Biografska drama, u kojoj glavnu ulogu tumači fenomenalna Dženifer Hadson, prikazaće vam uspon kraljice Arete Frenklin i njenu neverovatnu životnu priču koja će vas duboko dirnuti. Ne propustite da doživite ovo sjajno filmsko ostvarenje na velikom platnu vašeg omiljenog bioskopa.
 

 
Premijera filma RESPECT održaće se u Kombank Dvorani 8. septembra u 20 časova a pre same projekcije filma, biće održan mini koncert  soul, jazz , fank pevačice i muzičarke Bojane Stamenov, koja je ponela laskavu titulu 10. mesta na Evroviziji 2015, a koja će zajedno sa svojim bendom prirediti veče za pamćenje pevajući hitove čuvene soul dive. 
 
Simbolično, u odeći toga doba koje će nas vratiti u vesele 60., 70. i 80 godine i video bim na kom će se nizati arhivski snimci Frenklinove, muzičkim i stilskim vremeplovom posetioci će se vratiti u doba kada je živela i radila pevačica vrhunskih vokalnih sposobnosti, koja je prošla trnovit put u građenju svoje karijere.
 
Bojana Stamenov koja će imati čast da peva neke od hitova iz bogatog opusa Arete i na najbolji način nas uvesti u divan film koji potom sledi.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala