Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Još jedno Andersonovo filmsko ostvaranje sa Margo Robi
Australijska glumica Margo Robi, trenutno slavna po ulozi Harli Kvin u filmu “Odred otpisanih: Nova misija”, glumiće u idućem projektu reditelja Vesa Andersona.
15. avgust 2021.

Još jedno Andersonovo filmsko ostvaranje sa Margo Robi

 

Andersonov film, čiji naslov još nije poznat, trebalo bi da krene sa snimanjem krajem avgusta u Španiji, prenosi Hollywood Reporter.

Nekoliko glumaca iz ranijih Andersonovih projekata takođe će glumiti u novom filmu, uključujući Edrijena Brodija, Bila Marija i Tilde Svinton. Sa slavnim rediteljem će prvi put sarađivati i oskarovac Tom Henks.
 
O novom Andersonovom projektu ne zna se puno. Taj reditelj, poznat po filmovima „Grand Budapest Hotel“ i „Kraljevski Tenenbaumi“, poslednje je snimio dramsku komediju „Francuski otpravnik“ koja je u julu prikazana u Kanu.
 
Za 31-godišnju Robi, Anderson je novo ime na listi velikih reditelja s kojima je sarađivala, nakon Martina Skorsezea, Kventina Tarantina i Džejmsa Gana.
 
Ona trenutno snima istorijsku dramu „Vavilon“ s Bredom Pitom, a pojaviće se i u novom filmu Grete Gervig „Barbi“.
 
Robi je 2018. bila nominovana za Oskara za ulogu klizačice Tonje Harding u filmu „Ja, Tonja“, te 2020. za ulogu u filmu „One su bombe“.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala