Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Trejler za film „Dan zastave“
MGM je objavio prvi trejler za „Dan zastave“ (Flag Day), novi film Šona Pena, koji je ovog puta i reditelj i glavni glumac.
4. avgust 2021.

Trejler za film „Dan zastave“

 

U pitanju je drama o odnosu roditelja i dece, odnosno priča o ocu koji, kako bi imao novca da odgaja kćerku, živi dvostruki život kao prevarant, pljačkaš banaka i falsifikator. Nju igra Dilan, Penova kćerka u stvarnom životu.

Zasnovan na memoarima Dženifer Vogel, film prati odnos između Dženifer i njenog oca Džona Vogela, najozloglašenijeg falsifikatora u istoriji SAD-a. Emocionalno buran, beleži njenu borbu da pomiri odnos sa ocem i posledice koje su njegovi postupci ostavili na njen život. To je mučna priča, ali ona koja nalazi lepotu i ljubav između gnusnih kriminalnih detalja.
 
„Dan zastave bi trebalo da publici ponudi iznenađenje da su i sami proživeli, iako drugačije, njegove delove“, pojasnio je donekle Pen svoju odluku da se upusti u režiju ovog dela.
 

 
Film je porodična priča na mnogo načina. Pored dvojca otac/kćerka Pen, u njemu se pojavljuju i Hoper Džek Pen, sin/brat pomenutog dvojca. Scenario su adaptirala braća Džez i Džon-Henri Batervot, tandem koji stoji iza filmova poput „Edge of Tomorrow“(2014) i „Ford v Ferrari“ (2019). Edi Veder, frontmen grupe „Pearl Jam“, koji je prethodno napisao muziku za Penov „Into the Wild“, takođe potpisuje originalne numere za „Dan zastave“, zajedno sa kćerkom Olivijom Veder.
 
Glumačku postavu čine i Džoš Brolin, Norbert Lio Buc, Edi Marsan i Ketrin Vinik.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala