Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Akciona fantazija G.I. JOE - ZMIJSKE OČI u bioskopima od 22. jula
Samo u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade "G.I.JOE – ZMIJSKE OČI" možete doživeti na specijalan način, u IMAX formatu.
21. jul 2021.

Akciona fantazija "G.I. JOE - ZMIJSKE OČI" u bioskopima od 22. jula

 

Akciona avantura "G.I.JOE – ZMIJSKE OČI" u naše bioskope stiže u četvrtak, 22. jula.

Glavna uloga u filmu pripala je sjajnom i uspešnom glumcu Henriju Goldingu, koji tumači lik Zmijske Oči. Pored njega, tu su i Endrju Kodži, kao Olujna Senka, Ursula Korbedo, kao Baronica, Samara Viving kao Skarlet, Haruka Abe je Akiko, Tahehiro Hira je Kenta i Iko Uvais, kao Čvrsti majstor.
 
Ne propustite da na velikom platnu pogledate ovu vrhunsku akciju i fantaziju u vašem omiljenom bioskopu.

U filmu G.I. Joe – Zmijske Oči glavni lik Zmijske Oči tumači Henri Golding, tvrdoglavi samotnjak je primljen u drevni japanski klan, Arašikage, nakon što je spasio život nasledniku. Po dolasku u Japan, Arašikage uče Zmijske Oči tajnama nindža ratnika, ali mu pružaju i nešto za čime je dugo žudeo. Tu je našao i svoj dom. Međutim, kada tajne iz njegove prošlosti budu otkrivene, Zmijske Oči će morati da prođe ispit savezništva i časti, čak iako to znači gubitak poverenja onih njemu najbližih. 

Film je zasnovan na likovima G.I. Joe, a u istom se pojavljuju I Endrju Kodži, kao Olujna Senka, Ursula Korbedo, kao Baronica, Samara Viving kao Skarlet, Haruka Abe je Akiko, Tahehiro Hira je Kenta i Iko Uvais, kao Čvrsti majstor.

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala