Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera druge sezone HBO serije Beti
Režiju potpisuje Kristal Mozel, koja je ujedno među izvršnim producentima serije, uz Alaju Sofiju Murad, Igora Srubščika, Džejsona Vajnberga i Eni Šmit.
8. jun 2021.

Premijera druge sezone HBO serije "Beti"

 

HBO serija „Beti“ (Betty), zasnovana na filmu Kristal Mozel „Skate Kitchen“, vraća se sa drugom sezonom koja 12. juna dolazi na HBO GO. Nova sezona će takođe biti emitovana na HBO 3 kanalu, gde će premijeru imati 2. jula u 22.00h. 

Serija prati živote raznolike grupe mladih žena koje se probijaju kroz pretežno muški svet skejtbordinga u Njujorku. Najbolje prijateljice, Kert i Dženej, osnivaju „ženski skejterski kružok“ i upoznaju Haniber, Indigo i Kamil u parku za skejtere. Ovih pet veoma nezavisnih, samosvesnih i upečatljivih devojaka ubrzo formiraju bliske veze koje im pružaju hrabrost da budu ranjive i istražuju svoje identitete. Dok prihvataju međusobne razlike, skejtbord zbližava ove žene, ali njihova prijateljstva i ambicije daleko prevazilaze ovaj sport.
 
U drugoj sezoni glavne junakinje se nose sa svim izazovima koje donosi odrastanje, a njihove muške kolege im postaju pravi saveznici. Radnja nove sezone odvija se krajem 2020. godine i pravi osvrt na pandemiju u Njujorku, gde su maske i aktivnosti na otvorenom novi standard.
 
U glavnim ulogama su Nina Moran kao Kert, Didi Lavlejs u ulozi Dženej, Munber u ulozi Haniber, Rašel Vinberg kao Kamil i Adžani Rasel koja igra Indigo. Ostale uloge tumače Katerina Tanenbaum, Endru Darnel, Lil Dre, Šef Roble Ali, Rad Perera, Izabel Palma, Danijel Melendez, Aja Aldamin, Florens Pedrosa Blejk Murad, Aleksander Kuper, Rejkvon Hajnz, Mozes Acevedo, Džuda Lang, Džo Apolonioo i Sejdž Cezar. 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala