Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Seks i grad, priča o Njujorku i koronavirusu
Glumica Sara Džesika Parker, zvezda serije „Seks i grad“, potvrdila je da će novi nastavak serije za temu imati i priču o koronavirusu.
14. februar 2021.

"Seks i grad", priča o Njujorku i koronavirusu

 
Istakla je i da sa nestrpljenjem očekuje finalni scenario ove popularne priče o životu tri pedesetogodišnjakinje u Njujorku.
 
„Scenario je neverovatno raznolik na uzbudljiv način, nudi nova životna iskustva, političke poglede na svet i društvo", istakla je glumica Sara Džesika Parker.
 
Napominje da nije sigurna kako će izgledati zaplet sa koronavirusom, jer se radnja serije dešava u Njujorku, gde žive likovi iz serije.
 
"Verujem da će pisci scenarija sve to ispitati na pravi način", istakla je glumica Parker.
 

 
Poznate glumice Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson, u svojim pedesetim nastavljaju priče o prijateljstvu i ljubavi u Njujorku.
 
Serija će imati 10 polusatnih epizoda, a početak snimanja očekuje se početkom proleća. Kim Katral, koja je glumila Samantu Džouns u originalnoj seriji, neće nastaviti snimanje u novoj sezoni.
 
„Mislim da smo Sintija, Kristin i ja uzbuđene zbog vremena koje je prošlo. Tako sam radoznala i uzbuđena kad vidim kako scenaristi danas zamišljaju ove žene", istakla je glumica Sara Džesika Parker.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala