Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Objavljene su prve fotografije Keri i Ejdana u seriji I tek tako...
Džon Korbet se vraća ulozi Keriine velike ljubavi u drugoj sezoni spin-offa "Seks i grad"
17. januar 2023.

Objavljene su prve fotografije Keri i Ejdana u seriji "I tek tako..."


Pogledajte Keri i Ejdana na prvim službenim fotografijama druge sezone serije I tek tako…!

Na društvenim mrežama serije objavljeno je nekoliko fotografija, a podelila ih je glavna zvezda Sara Džesika Parker. U njima vidimo Parker u ulozi legendarne Keri Bredšo, kako se drži za ruke sa Ejdanom Šoom (Džon Korbet), koga mnogi nikada nisu prežalili.

Serija "I tek tako..." je nastavak kultnog "Seksa i grada" koji se prikazivao od 1998. do 2004. godine, a prati Keri, Mirandu (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis) u 50-im godinama i nove životne izazove donosi ih. "I tek tako..." je dobila pomešane ocene i kritike, ali nakon premijere prve sezone u decembru 2021. godine, HBO Max je dao zeleno svetlo za novu već u martu 2022. godine.

Vest o povratku lika Ejdena u seriju stigla je u avgustu prošle godine, što je oduševilo fanove. Ejdan se pojavio u seriji "Seks i grad" u trećoj sezoni i bio je, uz Facu (Kris Not), Keriina velika ljubav i predstavljen je kao njegova apsolutna suprotnost. Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Sara Ramirez i Sarita Choudhuri ponavljaju svoje uloge u drugoj sezoni. U prvoj sezoni gledali smo Vilija Garsona u ulozi legendarnog Stanforda Blača u nekoliko epizoda, ali je glumac preminuo od raka pankreasa u septembru 2021. godine.

"I tek tako..." sa drugom sezonom na HBO Max trebalo bi da stigne tokom godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala