Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sprema se reboot Scorpion Kinga
Dvejn Džonson je odlučio da udahne život priči koja ga je progurala u Holivudu. Ipak, u njoj neće glumiti, već će samo biti producent kako saznajemo sa portala IGN.
11. januar 2021.

Sprema se reboot "Scorpion Kinga"

 

Universal ćr najverovatnije izabrati novog glumca, s obzirom na Džonsonov tesan raspored - Džonson je u svakom slučaju oduševljen mogućnošću da franšiza krene ispočetka, te ostaje šansa da će se ipak pojaviti u filmu. Film će, inače, biti navodno smešten u sadašnjost, a piše ga Džonatan Herman (Straight Outta Compton).

"Scorpion King je moja prva uloga na velikom platnu, i biće mi čast da ponovo osmislim i pružim novoj generaciji ovu toliko kul mitologiju," izjavio je Džonson. "Ne bih imao karijeru koju danas imam, da nisam imao sreće da se pojavim u ovom filmu, i oduševljen sam što ćemo mi iz Seven Bucks Productions pomoći da možda još neko od vrednih glumaca dobije istu priliku. Verujem da je Džonatan Herman takođe vredan i da će napisati fantastičan scenario za našu publiku širom sveta."

Džonson se u ovoj ulozi prvi put pojavio u legendarnom filmu The Mummy Returns, da bi potom dobio sopstveni spinoff, premijerno prikazan samo godinu dana kasnije. Oba filma su bili hitovi i, kako Džonson kaže, zaista su mu utabali put ka statusu filmske zvezde.
 
Ipak, Scorpion King je postao podjednako slavan i po jednom od najužasnijih CGI kadrova u istoriji kinematografije.
 
Sve nakon prvog Scorpion Kinga je jedva vredno pomena - "franšiza" je izrodila četiri filma koji su otišli automatski na rental i BluRay/DVD, pritom bez ikakvog Džonsonovog učešća. Poslednji nastavak, The Scorpion King: Book of Souls, pušten je u prodaju 2018. godine.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala