Moj TV - TV Program za 200+ kanala
“The Exorcist 2” - sve što znamo o filmu.
David Gordon Green, režiser nove trilogije Halloveen, pregovara da režira i “The Exorcist 2” za Blumhouse i Morgan Creek Productions.
24. decembar 2020.

“The Exorcist 2” - sve što znamo o filmu.

 

David Gordon Green pregovara da režira "The Exorcist 2" u Blumhouse Productions. Originalni Exorcist režisera Villiama Friedkina izašao je 1973. Film je bio vrlo kontroverzan po objavljivanju zbog uznemirujućeg i grafičkog sadržaja, ali je na kraju kritički hvaljen, osvojivši dva Oskara na 46. dodeli Oskara. Uprkos filmu koji je izašao pre više od 45 godina, Exorcist i dalje važi za jedan od najboljih i najstrašnijih horor filmova ikada snimljenih.

 
Zbog priznanja kritike originalnog filma, bilo je pomalo iznenađenje kada je u avgustu objavljeno da je u toku ponovno pokretanje programa “Exorcist”. Prvobitni izveštaji ukazivali su da je film zakazan za datum objavljivanja za 2021. godinu iz Morgan Creek Entertainment, što izgleda prilično malo verovatno s obzirom na količinu informacija koje su do sada izašle. Takođe se verovalo da je Friedkin takođe bio uključen u projekat, ali nedavno je direktor zatvorio tu glasinu, rekavši da nema "dovoljno novca ni motiva na svetu" da ga natera da radi na ponovnom pokretanju “Exorcist-a”. O sledećem filmu o “Exorcist-u” nije otkriveno ništa drugo, ali film je dostigao ogromnu prekretnicu.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala