Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sprema se nova verzija Kuma 3
Paramount je najavio novu, remasterizovanu verziju filma The Godfather: Part III, koja će imati čak i bioskopski život, pre nego što pređe na digitalne platforme.
3. novembar 2020.

Sprema se nova verzija "Kuma 3"

 

Povod za novu "reviziju" jeste tridesetogodišnjica postojanja Kopolinog finala trilogije. Film će nositi naziv: Mario Puzo's The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone. Jeste predugačak, ali se njime ukazuje poštovanje prvobitnoj ideji za naziv koji je Paramount odbio i uprostio. Studio sada najavljuje originalnu viziju koju su Kopola i Mario Puzo imali za poslednje poglavlje sage o porodici Korleone.

U pitanju je bio zaista ogroman posao - Kopolina produkcijska kuća American Zoetrope, zajedno je sa Paramountovim timom za restauraciju provela šest meseci u prekopavanju kroz tri stotine kartonskih kutija punih negativa, menjala rezolucije kadrova originalnih negativa, skenirala ih i adaptirala za 4K bukvalno frejm po frejm.
 
Kum 3 pojavio se u bioskopima čak 16 godina nakon najboljeg nastavka u istoriji nastavaka, Kuma 2, i bavio se naporima Majkla Korleonea da oslobodi svoju porodicu okova kriminala, kao i da obezbedi dostojnog naslednika svoje imperije. Film je nominovan za sedam Oskara, ali je jedini u trilogiji koji nije osvojio niti jedan. Iako je doživeo ogroman finansijski uspeh, Kum 3 se generalno smatra najlošijim filmom u sagi.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala