Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Najava filma Synchronic
Novi naučno-fantastični/triler je najnovije ostvarenje filmskog dvojca Justina Bensona i Aarona Moorheada.
18. oktobar 2020.

Najava filma "Synchronic"

 

Ovog puta udružili su se sa Anthony Mackie-em i Jamie Dornan-om, koji predvode glumačku ekipu. Kao što ovaj trejler otkriva, čini se da su Benson i Moorhead napravili trip vožnju, putovanje kroz vremensku liniju.

Trejler počinje sa nekoliko atmosferskih snimaka pre nego što sustignemo par bolničara koji stignu na mesto događaja za razliku od bilo čega čemu su ranije bili svedoci. Teško je u potpunosti shvatiti šta se dešava na snimku kako je predstavlјeno, ali lik Anthony Mackie-a izgleda da ima ozbilјno medicinsko stanje. Zatim nastavlјa sa nizom eksperimenata koristeći misteriozni lek koji dolazi sa nekim neočekivano jedinstvenim neželјenim efektima. Na osnovu onoga što ovde vidimo, ovo izgleda zaista divlјe, van utabane staze, sa malo naučno-fantastičnog pripovedanja.

Synchronic se usredsređuje na par medicinskih tehničara iz Nјu Orleansa koji su i dugogodišnji najbolјi prijatelјi Steve i Dennis. Jedne noći pozvani su u seriju čudnih i jezivih nesreća, koje su zakačene za novu, sterilnu zabava drogu pronađenu na mestu događaja. Ali nakon što Dennis-ova najstarija ćerka iznenada nestane, Steve otkriva zastrašujuću istinu o navodnom psihodeliku koji će osporiti sve što on zna o stvarnosti i samom protoku vremena.
 
Katie Aselton i Ally Ioannides takođe glume u ovom filmu. Justin Benson napisao je scenario. Zanimlјivo je da su Benson i Moorhead nedavno podelili izjavu na Instagram-u u vezi sa izdanjem ovog filma. Iako su bioskopi u SAD-u počeli ponovo da se otvaraju, dok lanci preduzimaju dodatne mere predostrožnosti, i dalјe postoje brige o zdravlјu i bezbednosti.
 
"Zbog aranžmana za distribuciju koji su van naše kontrole, puštanje filma "Synchronic" u drive-in-e i zatvorene bioskope potvrđeno je izdanje filma za 23. oktobar.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala