Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Mel Gibson će igrati u filmu Fatman
Saban Films objavio je da je stekao filmska prava nad Fatman-om i da će se u glavnoj ulozi naći dobitnik Oskarove nagrade Mel Gibson.
20. septembar 2020.

Mel Gibson će igrati u filmu "Fatman"

 

Glumčev stav o liku daleko je od svega što smo ranije videli. Ovaj Santa Claus je malo razuzdaniji i neobičniji od momka koji jede mleko i kolače i deci isporučuje poklone svakog Božića. Sem Mela Gibsona, u filmu će se pojaviti i za nagradu Emmi nominovani glumac Walton Goggins, kao i Marianne Jean-Baptiste.

Radnja filma Fatman se usredsređuje na zanemarenog dvanaestogodišnjaka koji unajmlјuje neobičnog ubicu da ubije Santa Claus-a nakon što je dobio samo grumen uglјa u čarapi. Walton Goggins glumi ubicu koji će loviti Mel Gibson-ovog pomoćnika, starog Saint Nick-a. U ovom trenutku nije jasno za kada je planirano da se film pojavi u bioskopima, ali Saban je rekao da će izaći na vreme i to do kraja godine, što više nego verovatno znači božićno izdanje za mračnu komediju o Santa Claus-u i deprimiranom malom detetu koje želi osvetu.
 
Bill Bromiley iz Saban Films-a rekao je: "Ovo je naša druga saradnja sa braćom Nelms i ne bismo mogli da budemo više uzbuđeni što ćemo našoj publici predstaviti još jedan jedinstveni, uzbudlјivi film. Eshom i Ian su talentovani dvojac, a mi smo bili navučeni od skripte. Ovo će biti pravi hit kada se pojavi u bioskopima".
 
Mel Gibson se nedavno pojavio u Daddy's Home 2. Gibson je 2017. dobio nominaciju za Oskara za njegov reditelјski rad na filmu Hacksaw Ridge-u. Što se tiče Waltona Goggins-a, nedavno je viđen na velikom ekranu u filmu Ant-Man and the Wasp i Them That Follow. Što se tiče malog ekrana, Goggins je imao puno uspeha sa The Righteous Gemstones i The Unicorn. Marianne Jean-Baptiste nedavno je viđena u filmovima Soundtrack, Homecoming i Peter Rabbit. Više informacija o Fatman-u pojaviće se uskoro nakon što je Saban preuzeo film.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala