Moj TV - TV Program za 200+ kanala
The Exorcist Reboot - stiže nam sledeće godine.
Morgan Creek Entertainment radi na ponovnom reboot-u filma "The Exorcist" koji će franšizu horora vratiti na veliki ekran.
29. avgust 2020.

The Exorcist Reboot - stiže nam sledeće godine.

 

Morgan Creek Entertainment je rekao da donosi reboot ikoničnu franšizu u bioskope 2021. Za sada detalјi ostaju mali, ali to znači da ćemo videti prvi novi film u seriji od 2005. Bez obzira da li je dostojan ili ne, naslednik originalnog kinematografskog klasika iz 1973. godine ostaje da se vidi.

Prema novom izveštaju, The Exorcist reboot jedan je od projekata na kojima trenutno radi Morgan Creek. Nažalost, otkriveno je malo detalјa, osim da je film zamišlјen kao bioskopsko izdanje, čiji se očekivani dolazak očekuje sledeće godine. Nema reči o tome koga bi mogao da ga režira, niti je jasno ko će da glumi. Takođe nije objašnjeno da li će ovo biti potpuni reboot ili će biti povezano sa prethodnim nastavcima u seriji. Vest je sahranjena i samo je kratko pomenuta u izveštaju koji detalјno opisuje novu seriju adaptacija Dead Ringers-a u glavnoj ulozi Rachel Weisz, na kojoj studio takođe radi.
 
The Exorcist, u režiji William Friedkin-a po priči William Peter Blatty-a, prvobitno je objavlјen 1973. Postao jedan od finansijski najuspešnijih filmova ikada, a na blagajnama bioskopa zaradio je 428 miliona dolara, radeći protiv budžeta od samo 12 miliona dolara. Takođe je osvojio i najbolјi adaptirani scenario i najbolјe mešanje zvuka na dodeli Oscar-a, pored toga što je nominovan za najbolјi film. To je tada bio zaista izuzetan podvig za horor film.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala