Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Atomic Blonde i John Wick zajedno u filmu?
Atomic Blonde i John Wick crossover je stvarna mogućnost. Charlize Theron samo čeka na poziv.
8. avgust 2020.

Atomic Blonde i John Wick zajedno u filmu?


 Theron je ranije glumila u akciji iz 2017. kao Lorraine Broughton, akciona junakinja koja je naizgled sposobna da pomogne Keanu Reeves-u, gospodinu Wick-u, da zaradi njegov novac. Sada je Theron izrazila spremnost da to postane stvarnost, pretpostavlјajući da je Reeves volјan i da postoji priča koju treba ispričati.

Charlize Theron trenutno se kreće u filmskim krugovima promovišući njen novi Netflix film The Old Guard. Tokom nedavnog intervjua, nju su pitali o razmeni udaraca sa Keanu Reeves-om na ekranu i o tome hoćemo li ikada videti da će to da se dogodi. Theron je kao odgovor imala ovo da kaže.
 
"Slušajte, čim primim poziv, biću tamo. Samo moraju da mi kažu gde, kada i pojaviću se. Keanu je jedan od mojih najdražih lјudi na celom svetu; Ja ga apsolutno volim. Ja ga poštujem, ja mu se divim i toliko sam zahvalna što sam s njim snimila dva filma. Oboje smo se nekako našli u ovoj novoj fazi naših karijera, i toliko mnogo Atomic Blonde je bila pod uticajem John Wick-a. Dakle, ako uspemo da nađemo način da se ta dva karaktera sastanu u vremenskoj liniji koja ima smisla, ja sam za to".

Mogući problem sa ovim predloženim mešanjem je vremenska linija. Atomic Blonde se odvija 1989. godine, dok je franšiza John Wick postavlјena u moderno vreme. Možda postoji njegova verzija koja je prequel za John Wick-a i nastavak prve Atomic Blonde. Ali ako taj 25-godišnji jaz može da se nekako premosti, čini se da bi ovaj projekat izgledao kao sigurna zarada. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala