Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Baby Frankenstein - najava i trejler filma
WildEye Releasing nam je dao ekskluzivni trejler za nedavno objavlјeni Baby Frankenstein. Iako nije sladak kao Baby Yoda, mali Frank sigurno zna da se zabavlјa.
13. jul 2020.

"Baby Frankenstein" - najava i trejler filma

 

Iako sniman za samo 7 dana sa minimalnim budžetom, to nikada nećete znati, jer izgleda i čini se kao da je to uradio veliki Hollywood studio. Ovaj porodični monstrum, prijateljski film. sada je dostupan na Amazon-u i većini digitalnih prodajnih mesta.

Baby Frankenstein je igrani film komedije i drame koji govori o mladom Lance-u i njegovom malo verovatnom prijatelјstvu sa samosvesnim automatom minimalne veličine. Nakon što Lance naleti na tog "mališana", on se obraća za pomoć Truth, drskoj devojci iz komšiluka, kako bi ga zaštitio od maminog udarenog momka, Kena Glinevicha. Kako se ispostavilo, Glinevich je odlučan za hvatanje Beby Frankensteina i traženja 50.000 dolara kao nagradu koju nudi tajanstveni stvarni vlasnik Baby Frankenstein-a, Dauvin Lundquist.

Lance pronalazi malo verovatnog saveznika u njegovom nespretnom komšiji John-u, za koga se čini da romantično zainteresovan za Lance-ovu majku, Kim. Kako se potencijalni otmičari približavaju Lance-u, Truth i Baby Frankenstein, Lance mora da odluči šta će da rizikuje da bi sačuvao slobodu Beby Frankenstein-a. Baby Frankenstein je smešten u osnovama ET-a, a istovremeno ima i jedinstvenu rotaciju, što je vidlјivo i u ovom kratkom trejleru.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala