Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Reboot G.I.Joe-a !
Još jedan film o G.I. Joe-u je u razvoju u Paramount-u, koji će poslužiti kao nastavak na nadolazeći "Snake Eyes: G.I. Joe Origins" reboot.
17. maj 2020.

Reboot G.I.Joe-a !

 

Prva dva filma sa G.I. Joe-om su se pokazali dovolјno dobro u blagajnama, ali nisu bili kritički prihvaćeni. Sa više od 675 miliona dolara raspoređenih između ova dva filma, Paramount i Hasbro su sada fokusirani na stvaranje široke franšize oko Joe-a.

Novi pravac za G.I. Joe franšize trebalo bi da bude krajem ove godine. Paramount planira Snake Eyes Origin film za jesenje izdanje, a film, u kome glumi Henry Golding kao omilјeni tihi ubica kod obožavatelјa, tek treba da bude odložen zbog corona virusa. Snimanje je završeno krajem februara ove godine, tako da će Snake Eyes moći da završi postprodukciju bez ikakvih odlaganja. Pre nego što Paramount i Hasbro dobiju priliku da vide kako je film primlјen, već kreću napred sa planovima da ispričaju više priča iz ovog univerzuma.
 
Paramount i Hasbro su u pregovorima sa Joe Shrapnel-om i Anna Waterhouse da napišu scenario za novi, još uvek nenaslovljeni G.I. Joe film. Film nije opisan kao nastavak Snake Eyes-a sam po sebi, već širenje univerzuma koje će publiku odvesti "dublјe u svet Joe-a." Shrapnel i Waterhouse najpoznatiji su po pisanju scenarija za dramu Seberg sa Kristen Stewart u glavnoj ulozi, i nedavno su se povezali sa nadolazećim projektima poput The Great Machine, koji je zasnovan na stripu Brian K. Vaughan-a. Ovaj izveštaj takođe napominje da su Shrapnel i Waterhouse imali nepotpisani rad na Snake Eyes.
 
Krajem prošle godine objavlјeno je da je u razvoju drugačiji film o G.I. Joe koji bi mogao da sadrži lik po imenu Chuckles. Sve dok je taj projekat još uvek u fazi izrade, to omogućava Paramountu i Hasbro-u tri filma vezana uz G.I. Joe u različitim fazama razvoja. Uspeh ili neuspeh Snake Eyes-a nesumnjivo će ići dugim putem u odlučivanju da li će se ovi drugi projekti dogoditi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala