Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Masovno se gledaju filmovi o epidemijama
Dobar deo sveta sada je u karantinu zbog Covid-19, a građani se ili molbom vlasti ili zakonskim odredbama podstiču na samoizolaciju u svojim domovima.
22. mart 2020.

Masovno se gledaju filmovi o epidemijama

 

Nije sa sigurnošću poznato kada će pandemija početi da jenjava pa nam tako sigurno slede nedelje koje ćemo provoditi mahom u četiri zida. Da bi nam vreme brže i kvalitetnije prošlo kada nemamo obaveze, potrebno je sebi pronaći adekvatnu zanimaciju, bilo da je reč o hobiju, razgovoru sa ukućanima ili vidovima zabave koje pruža internet.

Mnogi ljudi u karantinu sada se okreću gledanju filmova. Bioskopi se zatvaraju, a umesto njih stupaju na scenu platforme za streaming filmskih sadržaja. Kako se čini, sve su gledaniji filmovi o virusnim epidemijama i biološkim katastrofama. Izvan kontrole (1995), s Dustinom Hoffmanom, Morganom Freemanom i Rene Russo u glavnim ulogama, trenutno je treći najgledaniji film na Netflixu u SAD-u, navodi The Guardian.
 
Pored njega, triler "Zaraza" (2011), u kojem glume Gwyneth Paltrow, Matt Damon i Jude Law, između ostalih, takođe se pokazao kao traženi naslov. Ovaj film predstavlja jezivo realističan prikaz posledica pandemije, a naučnici ga izdvajaju kao jednog od najverodostojnijih ostvarenja svog podžanra.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala