Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Minions 2 - Uskoro!
Nastavak blesavih Malaca nas očekuje ovog leta. Kevin, Bob, Stuart i njihov novi drug Oto, upustiće se u životnu avanturu!
20. februar 2020.

Minions 2 - Uskoro!

 Ovog leta nam stiže nastavak popularne animirane franšize u kome ćemo videti kako dvanaestogodišnjak  mašta da postane najveći zlikovac svih vremena u animiranom filmu Minions: The Rise of Gru.

Sedamdesetih godina prošlog veka je Gru rastao u gradskom predgrađu. Bio je fan grupe super zlikovaca koji  se nazivaju Vicious 6 i smislio je plan kako da postane dovoljno zao da bi mogao da im se pridruži. Na njegovu sreću, može da računa na pomoć svojih sledbenika, a to su Malci.

Tu su naši stari znanci Kevin, Stuart, Bob i Otto, novi malac koji ima zubnu protezu, koji pomažu da Gru stvori svoje prvo utočište, eksperimentiše svoja prva oružja i kuje svoje prve paklene planove.

Kada legendarni borac Wild Knuckles biva izbačen iz Vicious 6 izbacuju Gru aplicira za upražnjeno mesto. On ne prolazi dobro na intervjuu za posao (u najmanju ruku) i stvari se pogoršavaju kada ih prevari i postane njihov najveći neprijatelj. Gru je u bekstvu i potražiće pomoć od strane najneočekivanijeg saveznika: a to je Wild Knukcles lično.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala