Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Piletina se lepi za prste!
Glumac Džejmi Foks se ne razdvaja od pevačice Sale Vave, koja ima 19 godina i koja je šest godina mlađa od njegove ćerke Korine, kako navodi portal Telegraf.
18. januar 2020.

Piletina se lepi za prste!

 

Američki glumac Džejmi Foks (52) je usnimljen na luksuznoj jahti, sa mladom pevačicom Selom Vejv (19).

On je doslovno uplovio u novu 2020. godinu na svojoj luskuznoj jahti, zajedno s prijateljima, ali i u društvu atraktivne mlade pevačice u usponu Sele Vave, za koju se već neko vreme šuška da mu je nova devojka.
 
52-godišnji Džejmi je to opovrgnuo i tvrdi da između njega i Sele postoji samo poslovni odnos. Ona je šest mlađa od njegove ćerke Korine (25), ali su njih dvoje sve češće viđeni zajedno u javnosti i ne mogu pobeći od kamera i paparaca koji ih prate u stopu.
 
Sale je tako na Džejmijevoj jahti snimljena u minijaturnom crvenom bikiniju koji muškoj populaciji malo toga ostavlja mašti, dok je Džejmi bio odeven u crnu majicu i šorc, a pogled je sakrivao iza sunčanih naočara.
 
O njihovoj bliskosti svedoče i objave na društvenim mrežama, na kojima Sale opisuje Džejmija kao jednog od najbrižnijih ljudi koje poznaje i deli njihove zajedničke fotografije.
 
Džejmi je poznat i po braku s glumicom Kejti Holms, a razveli su se prošle godine zbog njegove navodne prevare, pogađajte, sa Selom Vave. Ona je nedavno okačila njegov lajv video snimak u kom Džejmi govori o tračevima koji kruže.
 
- Za ljude kojima je stalo, ovo je istinita priča... Za sve ostale, možete da nastavte da me nazivate pogrdnim imenima, ku*vom, sponzorušom, ljubavnicom, možete mi želeti smrt i sve što želite... Zato što to meni nije bitno! Ovde sam da radim i zbog onoga što najviše volim, a to je muzika - napisala je Sela na svom instagram profilu.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala