Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Poznata glumica opet na velikom platnu!
Nakon uspeha u filmu "A Star Is Born", dobitnica Oscara Lady Gaga sprema se za novi film o ubistvu Maurizija Guccija, unuka osnivača modne kuće Gucci.
11. novembar 2019.

Poznata glumica opet na velikom platnu!

 

Ridley Scott, poznat po ostvarenjima "Gladiator" i "The Martian", režiraće i producirati film u kojem Gaga glumi Patriziju Reggiani, bivšu suprugu Maurizija. Ona je 1998. godine osuđena da je organizovala ubistvo svog muža koji je bio naslednik Gucci carstva. Podsećamo, Maurizija je 1995. godine pucao plaćeni ubica.

Reggiani je s Guccijevim unukom imala dve kćerke, a Maurizio je navodno napustio suprugu zbog mlađe žene. Prema izveštaju Timesa, Reggiani je u italijanskim medijima postala poznata kao "Crna udovica". Ona je bila u zatvoru 18 godina pre nego je 2016. godine puštena na slobodu zbog dobrog ponašanja.
 
Kako piše Variety, scenario za film će napisati Roberto Bentivegna, a biće zasnovan na knjizi Sare Gay Forden "Kuća Guccija: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi ".
 
Ovo će biti novi glumački prekoret za pevačicu Gagu. U međuvremenu, dok se sprema za novu ulogu, Gaga je zauzeta pokretanjem vlastite kolekcije šminke i nastupima u Las Vegasu.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala