Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Martin Skorseze snimio svoj najbolji film
Legendarni Martin Skorseze je snimio "svoj najbolji film", ukoliko je verovati svetskim filmskim kritičarima, koji su imali prilike da pogledaju "Irca"
27. oktobar 2019.

Martin Skorseze snimio svoj najbolji film

 

Svaki film "ovog čoveka" je odličan, a "najbolji" - "Goodfellas" ili "Dobri momci". Sad se pojavio "The Irishman" i ljudi ne znaju šta da misle...
 
Kritičari kažu da je film predivno snimljen, da se Skorseze vratio žanru koji ga je proslavio i to u društvu najvećih faca Holivuda - Roberta De Nira, Harvija Kajtela, Ala Paćina i Džoa Pešija.
 
U svetlu Skorsezeove izjave da bi bilo lepo da "batalimo superherojske filmove i pogledamo priču", u ovom filmu dobijate upravo to, klasičan gangsterski film, ali u ovom filmu nema veličanja mafijaša.
 
Radnja "Irca" prati život plaćenog ubice zaposlenog kod porodice Bufalino Frenka, Irca Širana, koji se u staračkom domu priseća svojih početaka u ovom svetu. Jedan od njegovih zadataka bilo je čuvanje Džimija Hofe, kojeg igra Paćino, koji je imao veliki uticaj i povezanost s ljudima iz kriminalnog miljea. Hofa je nestao 1975. godine i njegov slučaj je do danas neređen.
 
izvor:razno
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala