Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija „Grupa“ večeras na RTS-u u 20č
Serija je angažovana priča o tome kako mladi ljudi nesmotreno ulaze u svet kriminala.
13. oktobar 2019.

Serija „Grupa“ večeras na RTS-u u 20č

 

U seriji se govori o problemima mladih, o roditeljima i njihovoj borbi u naporima da pomognu svojoj deci. Tu su i inspektori koji pokušavaju da uhapse one koji su decu uvukli u svet kriminala. 

Serija ima sedam reditelja. 

„Kreatori serije su Uroš Tomić i Dragan Đurković, i oni su odlučili da mi reditelji, sa različitim estetikama i pristupima, možemo da se dopunjavamo i napravimo nešto zanimljivo. Pre svega zbog toga da svaki reditelj imao fokus na svoju epizodu i da je uradi maksimalno dobro“, kaže rediteljka Jelena Gavrilović.

Ivana Zečević tumači lik devojke Petre, koja nesmotreno ulazi u svet kriminala i koja ima probleme u komunikaciji sa majkom.

„Petra je hrabra devojčica koja se bori da opstane u surovom svetu i okolnostima koje nisu baš najbolje kao ni njena porodična priča. Mislim da će se mladi prepoznati i da smo uboli tu neku srž...“ , rekla je, gostujući u Beogradskoj hronici, Ivana Zečević

U seriji glumi više od 80 glumaca različitih generacija.

Bojan Žirović u seriji glumi inspektora, lika koji „igra po pravilima“.

„Serija prati tri grupe – prati tinejdžere, koji na razne načine žive svoje živote, pratimo policajce, koji vrše tu istragu, i pratimo neke privrednike i taj neki vrh i političkog života i nekog privrednog života, koji opet, radi neke stvari i pozitivne i negativne. Lepo je što sve te aspekte, serija ne tretira crno-belo, već na pravi način i sa pravom merom tretira sve te probleme“, izjavio je Žirović.

 

 

Serija, koja kao složena, realistična drama jeste priča o stvarnom životu, kroz likove i zaplete donosi uzbuđenje ali i humor. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala