Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova sezona serije Psi laju vetar nosi
RTS prikazuje prvu epizodu druge sezone serije "Psi laju vetar nosi" 05.oktobra u 20.05.
29. septembar 2019.

Nova sezona serije "Psi laju vetar nosi"

 

EPIZODA 1 „Besmrtno srce“

Ekskluzivno – holivudska glumica Ana Aleksander u domaćoj seriji
 
Novo poglavlje priče o porodici Stavrić počinje daleko od beogradskih predgrađa. Naime, Stavru i Miku Armoniku, dva brata Stavrića, put je odveo ni manje ni više nego u Italiju. I dok oni u Rimu prave planove za nove poslovne poduhvate od kojih planiraju da se obogate, ostatak familije u Beogradu životari. 
 
Međutim, okolnosti se naglo menjaju. Kao posledica Mikine nesmotrenosti, na kapiji domaćinstva Stavrića pojavljuje se Jova (Nenad Jezdić), imućni seljak iz sela Zavlaka. Prevaren i ljut, shvativši da kod Stavrića para nema, u zamenu za novac koji mu se duguje, Jova će iz kuće odvesti taoce. 
 
Za to vreme u pogrebnom preduzeću najstarijeg brata Stojketa Stavrića (Radoš Bajić) pojavljuje se nepoznata lepotica. Ucveljena udovica Zagorka (Ana Aleksander) tražiće nesvakidašnju uslugu od Gladiole, a za uzvrat mu dati ponudu koju Stavrić neće moći da odbije. Zaveden njenom pojavom, Gladiola će učiniti sve da joj pomogne.
 
 
Uloge:   Tihomir Stanić, Anita Mančić, Radoš Bajić, Milenko Pavlov, Boris Milivojević, Nenad Heraković, Marko Živić, Marko Pavlović
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala