Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Počelo snimanje druge sezone serije „Biser Bojane“
U Ulcinju je počelo snimanje drugog serijala „Biser Bojane“, reditelja Milana Karadžića. Novih osam epizoda, premijerno na programu RTS-a početkom jeseni.
24. jun 2019.

Počelo snimanje druge sezone serije „Biser Bojane“

 
U veseloj i razigranoj atmosferi scene za šankom na plaži pala je prva klapa nastavka Bisera Bojane. Prva sezona osvojila je publiku koja iščekuje nove dogodovštine omiljenih junaka.
 
„Može se očekivati još mnogo žešće priče, sa još mnogo novih likova, dobre ljubavne priče, dobrih melodramskih obrta, dobre krimi radnje“, obećava reditelj Milan Karadžić.
 
Ekipu serije su posetili premijer Crne Gore, Duško Marković i generalni direktori oba nacionalna servisa koji su podržali ovaj projekat.
 
„Svi koji prave serije prave kriminalističke, hajde da napravimo nešto što je drugačije i što ljudi mogu da gledaju sa više opuštenosti i više relaksacije“, smatra generalni direktor RTS-a, Dragan Bujošević.
 
Generalni direktor RTCG, Božidar Škundrić, najavljuje da je njihov plan da 27. novembra, na Dan radio-televizije, kada slave jubilej, krenu sa emitovanjem osam epizoda ove serije.
 
U romantičnoj akcionoj komediji Biser Bojane 2, uz poznate likove, pojaviće se i nekoliko novih, kao i brojni debitanti iz Crne Gore i Srbije.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala