Moj TV - TV Program za 200+ kanala
KORENI - najava SEDME epizode
U nedelju 25.maja 2019. godine, na programu RTS 1 od 21.00 časova, prikazuje se sedma epizoda igrane dramske serije „Koreni“.
22. maj 2019.

KORENI - najava SEDME epizode

 

Producent serije je Radio-televizja Srbije a izvršni producent „Eye to Eye“ iz Beograda.

Pošto Zora u međuvremenu nije zatrudnela, Đorđe nudi novac za udovicu sa decom, koja će i njemu roditi naslednika. Ipak se poražen vraća u Prerovo, dok Vukašin obaćava svom tastu Tošiću da će se odužuti ministru koji mu je pomogao u oslobađanju Aćima iz zatvora. Đorđe po povratku nastavlja da kinji Simku, koju majka savetuju da Đorđa prevari i tako zatrudni. I sam Đorđe usnuloj Simki u pijanstvu predlaže isto, da bi je malo kasnije probudio i povukao reči za koje misli da ih ona nije ni čula.
 
Kad nadničari dođu u kuću Katića na ručak, Simka odlazi do Tole koji plasti seno i sa njim prevari Đorđa. Nekoliko meseci kasnije, Aćim iz novina saznaje da Vukašin ulazi u srpski parlament na strani njegovih političkih neprijatelja, dok mu Simka saopštava da je konačno zatrudnela...
 
 
Uloge tumače: Žarko Laušević (Aćim Katić), Igor Đorđević (Đorđe Katić), Sloboda Mićalović (Simka), Radovan Vujović (Vukašin), Dara Džokić (Milunka), Nenad Jezdić (Tola), Goran Šušljik (Nikola), Bojan Žirović (Mijat), Radoje Čupić (Andra), Miloš Samolov (Raka apsandžija), Nebojša Milovanović (Kapetan), Milena Predić (Kata), Damjan Čorluka (Adam), Bogdan Diklić (Todor Tošić), Anica Dobra (Roza), Predrag Kotur (Narednik), Dubravka Kovjanić (Anđa), Predrag Pavlović (Nikola Čađević), Ivan Đorđević (Luka Došljak), Miona Marković (Zora), Mihajlo Nestorović (Čakaranac), Mina Sovtić (Olga), Milica Janevski (Višnja), Nebojša Dugalić (Nikola Pašić)… i mnogi drugi.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala