Moj TV - TV Program za 200+ kanala
FOX je za Vas pripremio u MAJU!
Kao i svakog meseca FOX za Vas priprema filmske poslastice. Evo neke od njih..
8. maj 2019.

FOX je za Vas pripremio u MAJU!

 Prokletnici: 11. maja u 22:00

Glumac nominovan za Oskara, Bred Pit, tumači ulogu poručnika Aldo Rejna, vođe male grupe vojnika, čiji je zadatak da se ubaci u okupiranu Francusku tokom Drugog svetskog rata i napadne nacističke oficire.  Kada dodamo na to nemačkog pukovnika Hansa Landa (Kristofer Volc) koji će učiniti sve kako bi ih sprečio i mladu Francuskinju Jevrejku željnu osvete, TV ekran postaje poprište krvavog obračuna i vrhunac ove akcione komedije. Radi se o još jednom nezaboravnom hitu u maniru Kventina Tarantina.  Agresivan i stilizovan ratni film od reditelja nagrađenog Oskarom, ima glumačku postavu koju predvodi Kristof Volc (nagrađen Oskarom za svoju ulogu), Majk Majers, Dijana Kriger, Ilaj Rot i B. Dž. Novak.

 

Šifra Merkur: 12. maja u 22:00

Pripadnici američke Agencije za nacionalnu sigurnost osmislili su kompleksnu komunikacijsku šifru Merkur kako bi mogli da sigurno komuniciraju sa svojim tajnim agentima širom sveta. Kako bi se uverili da je nemoguće dešifrovati, stavili su je u ukrštenicu dnevnih novina. Nakon nekog vremena na njihov broj se javlja autistični devetogodišnjak Sajmon sa dešifrovanom porukom, verujući da će dobiti nagradu. Brus Vilis tumači lik bivšeg agenta FBI koji je odlučan da zaštiti autističnog dečaka koji je nesvesno dešifrovao ovu državnu kodiranu poruku i predstavlja veliku pretnju za državu. 

 

 

Malkolm Iks: 14. maja u 21:00

Malkolm Litl, poznat i kao Detrojt Red, Satan, Malkolm Iks i El Hadž Malik El Šabaz bio je jedan od najharizmatičnijih političkih govornika u prošlosti Amerike. 

Neverovatan život ovog vođe prikazan je na filmskom platnu pod rediteljskom palicom Spajka Lija, dok osvajač Oskara, Denzel Vošington, tumači glavnu ulogu.

Od trenutka kada je dospeo na javnu scenu, Malkolm Iks je svojom radikalnom perspektivom o rasnim odnosima i statusu Afroamerikanaca u društvu, zauvek promenio društvenu politiku Amerike. Malkolm je dominantan stav o superiornosti bele rase u Americi zauvek promenio odbijajući da prihvati sebe kao drugorazrednog stanovnika. Ovakav stav jednog crnca u vremenu kada ostali Afroamerikanci nisu imali ni pravo glasa i bili su primorani na to da se voze u zadnjem delu autobusa, bio je nečuven. Međutim, on je fascinirao mnoge Amerikance, kako tamnopute tako i bele i uskoro je postao osoba vredna međunarodnog divljenja.

 

Kec iz rukava: 18. maja u 22:00

FBI agent traga za komičarem iz Las Vegasa koji je rešio da “otkuca” mafiju. Ali, pre nego što postane zaštićeni svedok, komičar odlazi u kazino Lejk Taho da se provede po poslednji put u ime “starih dobrih vremena”. On ne sluti da je tako navukao na vrat gomilu ubica koji ga prate, jer je njegova glava ucenjena na milion dolara. Vrhunsku glumačku postavu čine Ben Aflek, Rajan Renolds, Džeremi Piven i Ališa Kiz, koji glume u ovom akcionom filmu pod rediteljskom palicom Džoa Karnahana. 

 

 

 

 

 

Nedelja Žan Kloda van Dama: Od 20 do 25. maja u 21:00

Ulični borac

Ponedeljak 20. maj u 21 h

Univerzalni vojnik: Povratak

Utorak 21. maj u 21 h

Ne možeš pobeći

Sreda 22. maj u 21 h

Kik-bokser

Četvrtak 23. maj u 21 h

Iznenadna smrt

Petak 24. maj u 21 h

Teška meta

Subota 25. maj u 22 h

 

 

 

Zmajev poljubac: 26. maja u 22:00

U akcionom trileru autora Lika Besona, Džet Li tumači ulogu Liju Džijana, agenta kineske obaveštajne službe u Parizu. Njegova je misija obavijena velom tajne, ali spletom okolnosti on dolazi do šokantnog otkrića: špijunaže i korupcije na najvišim nivoima francuske vlade. Polako počinje da sklapa kockice zločina kojima je bio svedok, ali zločinačka organizacija mu je na tragu i počinje njegov beg i borba za preživljavanje. U međuvremenu, on se udružuje s privlačnom prostitutkom (Bridžet Fonda) kako bi spasio sebe, ali i nju i njenu ćerku koja je oteta i zbog koje je ona ušla u prostituciju. Ona, sa druge strane, kroz pomaganje Liju vidi svoj povratak u život...

 

 

 

Goust rajder: 27. maja u 21:00

Od Marvela, autora Spajdermena, Blejda i Iks mena, stiže novi junak, Goust rajder. Pre mnogo godina, motociklista Džoni Blejz napravio je ugovor sa Đavolom, kako bi zaštitio one koje voli. Đavo spasava živote Blejzovog oca i devojke Roksane (Eva Mendes) i sada je došao da naplati dug. Danju je Džoni motociklista, ali noću u prisustvu zla, on postaje Goust rajder, lovac odbeglih demona. Kao Đavolov lovac, on je osuđen da pronalazi zle duše na zemlji i odvodi ih u pakao. Ali Džoni je odlučan u nameri da iskoristi svoje moći za dobrobit svih i želi da zaštiti nevine ljude. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala