Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Veliko iznenađenje čeka Despota večeras!
Kako će se završiti ovaj dan za Despota, videćete večeras od 20 časova na TV Pink.
5. maj 2019.

Veliko iznenađenje čeka Despota večeras!

 Iako je odlučio da se okrene zdravom načinu života i tako započne dan, Despot (Đorđe Marković) će u 56. epizodi serije „Šifra Despot“, pod nazivom „Menadžer Ćira“, imati mnogo razloga za nervozu. 

Glavni junak priče Radoša Bajića dan započinje gimnastikom i uvođenjem zdravih navika u život. Nakon toga se sprema za posao, ali mu zvuk sms poruke na telefonu menja plan. Despot čita poruku: „Ljubavi, jesi li se naspavao?“ i odlučuje da ode kod Žane (Marijana Mićić), uveren da mu ona nudi drugu šansu. Međutim, nije mogao ni da nasluti kakvo ga iznenađenje čeka u Žaninom stanu.
 
Nakon toga odlazi na posao, gde ekipa inspektora Bukvića (Igor Đorđević) prelazi na novi slučaj, pošto su smestili advokata Gutešu iza rešetaka. Ovoga puta je u pitanju građevinska mafija, a glavni osumnjičeni opet Despotov stari drug – Ćira (Boris Milivojević). To može da mu poremeti odnose u službi. 
 
Za to vreme na vratima kuće Despotovića se pojavljuje Blagica (Dara Đokić), žena advokata Guteše, koja želi da se zahvali Despotu za uslugu koju joj je učinio.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala