Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Detaljna pretraga Beograda zbog Ćire, Despot je očajan!
Trilerski zaplet u “Slučaju Ćirić”, koji se nastavlja i u 63. epizodi serije “Šifra Despot”, na programu TV Pink u nedelju, 30. juna od 20 časova.
28. jun 2019.

Detaljna pretraga Beograda zbog Ćire, Despot je očajan!

 
Osim glavnih likova koje tumače Đorđe Marković, Radoslav Milenković, Branka Šelić i drugi, ponovo gledamo legendu srpskog glumišta Svetlanu Cecu Bojković, kao važnu sponu i priči koju nosi Boris Milivojević, u liku Ćire.
 
 
 
Dakle, Ćira je pobegao. Policijska istraga je kompromitovana. Inspektor Bukvić (Igor Đorđević) je besan. Nalaže svojim ljudima detaljnu pretragu Beograda i okoline. Niko ne sme da se vrati na posao dok ne nađu Ćirića. Kako je Despot bio poslednji u kontaktu sa njim, oseća se odgovornim i kreće u potragu. Jedno od mesta na kome će ga tražiti je i kuća Ćirine majke Smilje (Svetlana Bojković), od koje će saznati nepoznate detalje iz Ćirine prošlosti. 
 
            
Iznenada, Despot dobija sms sa nepoznatog broja. Odlazi na sastanak. U međuvremenu Đoka (Ljubiša Milišić) i Jasnić (Ivan Zablaćanski) ulaze u trag Ćiriću. Despot odlazi na lice mesta. 
 
Hoće li stići na vreme, saznaćemo u 63. epizodi pod nazivom “Ćirin odlazak”.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala