Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nedelja superjunaka na FOX-u!
Na kanalu FOX MOVIES od 8.aprila do 14.aprila možete pogledati filmove vaših omiljenih superjunaka!
8. april 2019.

Nedelja superjunaka na FOX-u!

 

Vil Smit u 
Ponedeljak, 08. april u 22 h
 
Tim Alen i Kortni Koks u
Utorak, 09. april u 22 
 
Kris Evans u 
Sreda, 10. april u 22 h
 
Kris Hemsvort u
Četvrtak, 11. april u 22 h
 
Erik Bana u
Petak, 12. april u 22 h
 
Edvard Norton u
Subota, 13. april u 22 h
 
Kris Prat u
Nedelja, 14. april u 22 h
 
 
Mimo filmova o Marvelovim super junacima, na istom kanalu možete pogledati i neke od sledećih:
 
 Hana: 19. aprila u 22:00
 
Hana (Ronan) je tinejdžerka jedinstvena po tome što ima snagu, izdržljivost i razmišljanje vojnika, što je rezultat činjenice da je odrasla u divljini Finske sa ocem, koji je bivši pripadnik CIA. Ona živi životom koji je potpuno drugačiji od onog koji žive njeni vršnjaci, a njeno vaspitanje i trening su uvek imali samo jedan cilj, a to je da od nje stvore savršenog ubicu. Još uvek u pubertetu, Hana doživljava žestoku prekretnicu u životu kada je otac (Bana) pošalje na prvi “zadatak”. Hana tajno putuje po Evropi izbegavajući agente koje je nemilosrdna operativka obaveštajne službe (Blančet) koja i sama ima tajne, poslala da je prate. Kako se približava svom krajnjem cilju, Hana se suočava sa šokantnim i neočekivanim saznanjima o svom postojanju.
 
 
Devojka na lošem glasu: 20. aprila u 20:15
 
Nakon male laži o gubitku nevinosti, fina srednjoškolka gleda kako njen život počinje da liči na život Hestera Prina u romanu “Slovo srama”, koje ona trenutno analizira u školi. Devojka odlučuje da iskoristi glasine da bi podigla svoj ugled i poboljšala finansijsku situaciju.
 
 
 
Radnja ovoga špijunskog trilera smeštena je u 1973. u vreme Hladnog rata, a u njenom središtu je veteran špijunaže koji je prisiljen da se povuče iz penzije kako bi pronašao sovjetskog agenta, krticu u britanskoj obaveštajnoj službi MI6. Film je ekranizacija kultnog romana Johna le Carrea sa fantastičnom glumačkom postavom: Gary Oldman, dobitnik nagrade Oscar Colin Firth, Tom Hardy, John Hurt, Ciaran Hinds, Mark Strong i Toby Jones.
 
 
Stradanje Hristovo: 21. aprila u 22:00 
 
Stradanje Hristovo je film o poslednjih dvanaest sati života Isusa. Film počinje u Getsimanskom vrtu, u kojem se Isus molio nakon Tajne večere. Isus se odupire Đavolovim izazovima. Nakon što ga je izdao Juda Iskariotski, Isus je uhapšen i odveden unutar zidina Jerusalima, gde ga vođe fariseja optužuju za bogohuljenje i osuđuju na smrt. 
 
 
Koja je ona prava? 22. aprila u 19:45
 
Rajan Renolds glumi tridesetogodišnjaka sa Menhetna usred razvoda, čija ćerka od 10 godina (Ebigejl Breslin, glumica nominovana za Oskara) počinje da ga ispituje o njegovom životu pre braka. Ona želi da zna sve kako su se njeni roditelji sreli i kako su se zaljubili. Vraćajući se u devedesete, ova romantična komedija držaće gledaoce u neizvesnosti o tome ko je devojčicina majka. Da li će to biti Elizabet Benks, Ajla Fišer ili dobitnica Oskara Rejčel Vajs? Jedinstven film sa odličnom glumačkom postavom. 
 
 
Usamljena srca: 22. aprila u 22:00
 
Četrdesetih godina 20. veka, Marta Bek i Rejmond Fernandez su bili ozloglašene “ubice usamljenih srca”. Plan je bio jednostavan: nesrećne ratne udovice javile bi se na oglas u kojem se Rej predstavljao kao zgodni ljubavnik, a onda bi ih on ubio. Iako je Rej i Martu upoznao na taj način, zaljubio se i uključio je u strašan posao.
Priče o njihovim zločinima prepliću se i sa ličnom pričom detektiva koji ih juri – Elmerom Robinsonovim koji ima užasan osećaj krivice zbog neočekivanog i nerazjašnjenog samoubistva njegove supruge. Ovo je ujedno i priča o teškom životu detektiva za ubistva, o tome kako ga posao odvaja od onih koje voli. 
 
 
Robin Hud: 26. aprila u 22:00
 
 Osvajač Oskara Rasel Krou glumi legendu Engleske iz 13. veka, koji se zajedno sa svojim odmetnicima bori protiv korupcije u selu Notingem i vodi ustanak protiv kralja koji će zauvek promeniti odnos moći u svetu. Bez obzira na to da li je smatran lopovom ili junakom, jedan čovek siromašne prošlosti zauvek će postati simbol slobode. Od reditelja nominovanog za Oskara, Ridlija Skota, uz podršku glumice nagrađivane Oskarom, Kejt Blančet, ovo je neverovatna priča o popularnom mitskom junaku koja je inspirisala generacije avanturista. 
 
 
Sahara: 27. aprila u 22:00
 
Pretraživanje okeanskog dna u potrazi za olupinama punim blaga je svakodnevni posao za podvodnog avanturistu i njegovog drugara. Ali kada se njihovi putevi ukrste sa prelepom doktorkom oni zajedno završavaju u pravom lovu na blago. 
Oni započinju avanturu svojih života kada se susretnu sa vrelim južnoafričkim terenom primorani da koriste sve svoje sposobnosti protiv nemilosrdnog neprijatelja ne bi li spasili svet od uništenja. 
U trci protiv vremena, ovaj trio slučajnih heroja moraće da prati tragove, rešava misterije i spasi svet, a gledajući ovu avanturu će moći da uživa cela porodica.
 
 
Dragi Džone: 29. aprila u 22:00
 
“Šta znači zaista voleti jedno drugo?” Složenost ljubavi ispitana je kroz snagu veze mladog para i njihove posvećenosti jedno drugom. 
Tokom prikazanih sedam burnih godina, par je često razdvojen zbog Džonovih sve opasnijih zadataka. Iako se sreću tek povremeno, održavaju kontakt neprekidnim nizom ljubavnih pisama, koja putuju preko mora, a ta prepiska će imati fatalne posledice.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala