Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Najva filma Pet Sematary
Paramount Pictures je zakopao originalnu adaptaciju nagrađivanog horor romana "Pet Sematary", autora Stephena Kinga, i pripremio novu modernu verziju.
27. mart 2019.

Najva filma "Pet Sematary"

 

 
Novi video prikazuje grobove koji se poimence spominju u Kingovom romanu, a vrlo zanimljiv dodatak je i grob koji nosi pravo ime poginulog ljubimca kćerke Stephena Kinga.
 
 
“Preokret je već bio u scenariju kada smo mi stupili na scenu i odmah se moglo primetiti da je to jedna od najpametnijih stvari u scenariju. Bio je to novi i sveži preokret, ali je apsolutno zadržao suštinu romana.” – izjavio je Dennis Widmyer, jedan od režisera filma.
 
 
Producent filma Lorenzo di Bonaventura je nadodao: “Bio sam dovoljno veliki srećnik da sam radio adaptacije nekih 80-tak knjiga i stripova. Stoga mislim da je istina ako se vodiš doslovno radnjom da ćeš zapasti u probleme jer rezulatat će biti vrlo statičan i ustajali. No ako pak uvediš previše razlika tada gubiš suštinu onoga što je trebalo. Ovo što je slučaj ovde plete savršenu liniju. Sve je u prihvatanju onoga što knjiga želi reći, a ne pokušavati promeniti ton, ritam ili perspektivu, ali usput evoluirati stvari.
 
 
Pet Sematary prati dr. Louisa Creeda koji nakon preseljenja sa svojom ženom Rachel i njihovo dvoje dece, iz Bostona u ruralni Maine otkriva tajnovito groblje skriveno duboko u šumi blizu novog porodičnog doma. Kada ih zadesi tragedija, Louis se okreće svom neobičnom komšiji, Judu Crandallu, i pokreće opasnu lančanu reakciju koja oslobađa neizrecivo zlo s užasnim posledicama.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala