Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kanal TV 1000 - izdvaja za vas u aprilu!
Evo šta možete pogledati od filmova u aprilu na kanalu TV 1000. Naravno, ovo su samo neki izdvojeni naslovi, ima toga još.
18. mart 2019.

Kanal TV 1000 - izdvaja za vas u aprilu!

 

Hana

Ponedeljak 8. april, u 21.00h
Žanr: Akcija/ drama/ triler
Režiser: Džo Vrajt
Uloge tumače: Saors Ronan, Kejt Blanšet, Erik Bana
Originalni naslov: Hanna
Godina: 2011
Država: Nemačka/  Ujedinjeno Kraljevstvo/  SAD
 
Hana je tinejdžerka, međutim ona ima snagu i inteligenciju vojnika. To je posledica vaspitanja koju joj je usadio otac, bivši službenik CIA-e, podižući je u divljini Finske. Živeći životom potpuno atipičnim za jednu tinejdžerku, njeno vaspitanje bilo je usmereno ka jednoj stvari - da postane savršeni ubica. Prekretnica njenog adolescentskog života je momenat kada je otac šalje na misiju, u toku koje Hana putuje po Evropi, bežeći od agenata koji su poslati od strane zlog agenta koji krije neke svoje tajne. Bližeći se svom cilju, Hana dolazi do zapanjujućih otkrovenja o svojoj egzistenciji.
 
 
 
 
Ponedeljak 1. april, u 21.00h
Žanr: Akcija/ avantura/ horor
Režiser: Pol V. S. Anderson
Uloge tumače: Mila Jovović, Ali Larter, Kim Koutes, Šon Roberts, Serhio Peris Menčeta
Originalni naslov: Resident Evil: Afterlife
Godina: 2010
Država: Francuska/  Nemačka/  SAD
 
Svet je poharan virusnom infekcijom od koje oboleli postaju zombiji. Alisa (Milla Jovovich) pronalazi preživele i spasava ih. Njezina bitka sa Umbrela Korporaciom dostiže smrtonosne nivoe, no u pomoć joj priskače stari prijatelj. U nadi da će pronaći sigurno mesto odlaze prema Los Anđelesu. No, grad je preplavljen hiljadama zombija i oni će naleteti u zamku...
 
 
 
Ponedeljak 29. april, u 21.00h
Žanr: Krimić/ drama
Režiser: Kventin Tarantino
Uloge tumače: Džon Travolta, Uma Turman, Semjuel L. Džekson
Originalni naslov: Pulp Fiction
Godina: 1994
Država: SAD
 
Jedan od najslavnijih i najobožavanijih filmova svih vremena, "Petparačke priče", ni više od decenije nakon premijere nije izgubio ništa od svoje svežine, lucidnosti i originalnosti. Pogledajmo ga još jednom i prisetimo se nezaboravnih scena Džona Travolte i Ume Turman, Semjuela L. DŽeksona, Tima Rota i Amade Plamer, Brusa Vilisa, te mnogih drugih...Životi dvojice mafijaša, gangsterove žene i dvojice bandita ukrštaju se, kroz četiri priče o nasilju i spasenju.
 
 
 
Ponedeljak 15. april, u 21.00h
Žanr: Fantazija/ triler
Režiser: Migel Sapočnik
Uloge tumače: Džad Lo, Forest Vitaker, Elis Braga, Liv Šrajber, Keris van Houten
Originalni naslov: Repo Men
Godina: 2010
Država: Kanada/  SAD
 
Remi i Džejk su partneri zaposleni u organizaciji koja u bližoj budućnosti ljudima prodaje potrebne organe na kredit. Bez obzira treba li vam novo srce, jetra ili neki drugi organ – organizacija je tu da vam prva uskoči u pomoć. Naravno, sve ima svoju cenu, a zamenu organa većina ljudi može si priuštiti samo uzimanjem kredita. U onom trenutku kad netko ne uspe platiti ratu kredita za svoj novi organ – organizacija šalje Remija i Džejka koji silom uzimaju kupljeni organ i vraćaju ga organizaciji, ostavljajući čoveka na milost i nemilost…
 
 
 
Ponedeljak 22. april, u 21.00h
Žanr: Drama/ triler/ rat
Režiser: Kventin Tarantino
Uloge tumače: Bred Pit, Melani Loren, Kristofer Volc, Majkl Fasbender, Dajen Kruger
Originalni naslov: Inglorious Basterds
Godina: 2009
Država: Nemačka/  SAD
 
Okupirana Francuska. Jevreji. Nacisti. Nemilosrdni gadovi. Bred Pit. Sve to, a i još više, ima film reditelja Kentina Tarantina koji će vas već od prve scene odvesti na jedinstveno filmsko putovanje. Radnja filma odvija se tokom Drugog svetskog rata, ali to nije film o Drugom svetskom ratu. Ovo je brza, uzbudljiva i napeta priča puna uzbuđenja, pucnjave i nasilja – dakle svega onog što se i očekuje od Tarantinovog filma. Međutim, tema filma je nešto što nikad ranije niste videli.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala