Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Odabrani filmovi dana!
Spremili smo za vas par filmova koje biste mogli da pogledate tokom današnjeg dana, s toga uživajte!
12. mart 2019.

Odabrani filmovi dana!

 "Nezaustavljivi" (Unstoppable) u 22:35 na kanalu HBO

Radnja filma govori o mašinovođi i kondukteru, koji jure za vozom koji se otkačio iz kompozicije i juri nekontrolisanom brzinom. Kako se u vozu nalazi smrtonosni tovar, otrovne hemikalije, njih dvojica su primorani da dobiju trku. Jer, ukoliko ne zaustave voz na vreme, može se desiti da iskoči iz šina i prouzrokuje izliv otrovne materije, koja bi poharala stanovništvo malog grada.

"Goustrajder" (Ghost Rider) u 19:00 na kanalu HBO2

Džoni Blejz je bio tinejdžer kada je prodao dušu đavolu. Godinama kasnije, Džoni je svetski poznat kaskader i avanturista a noću postaje Goustrajder. Đavoljev lovac, on je osuđen da pronalazi zle duše na zemlji i odvodi ih u pakao. Ali kada igra sudbine u Džonijev život vraća njegovu davno izgubljenu ljubav, on shvata da mu se možda pruža druga šansa da vrati svoju dušu.

"Ispaljene" (Snatched) u 15:35 na kanalu HBO3

Nakon što ju je dečko ostavio uoči odlaska na egzotični odmor, impulsivna sanjarka Emili Midlton (Ejmi Šumer) ubeđuje svoju neviđeno opreznu majku Lindu (Goldi Hon) da zajedno otputuju u raj. Potpuno različite, Emili i Linda shvataju da treba da pomire svoje razlike kao majka i ćerka – što rade na nepredvidiv i urnebesan način – i da je to jedini način da izbegnu divlju avanturu u džungli u koju su upale. 

"Svakog gosta tri dana dosta" (You, Me and Dupree) u 15:50 na kanalu TV1000

Za mladence Karla i Moli Piterson život ne može biti slađi dok se privikavaju na bračni život. Ali Karl shvata koliko mu znači prijateljstvo s Duprijem, koji je izbačen iz kuće i izgubio posao jer je bio gost na svadbi.

"Interstelar" (Interstellar) u 20:30 na kanalu Cinemax 2

Epska priča o herojskom međuzvezdanom putovanju izvan granica naučne spoznaje. Film istražuje premisu čovekovog postojanja koji je rođen na Zemlji, no kojem nije suđeno da na Zemlji i umre.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala