Moj TV - TV Program za 200+ kanala
DC, TLC i ES najave za period od 16. februara do 22. februara
Kao i obično, ovi kanali su se potrudili da spreme kvalitetne emisije koje ne bi trebalo da propustite, a pogledajte zašto..
9. februar 2019.

DC, TLC i ES najave za period od 16. februara do 22. februara

 Zlatna groznica: Zlato iz rečnih brzaka / PREMIJERA 2 sezone, 7 epizoda 

 
Duboko u srcu udaljenih divljina Aljaske, leži zlato koje čeka da bude pronađeno - za one koji su dovoljno odvažni da se bave opasnim i prljavim poslovima. U ovoj seriji, miljenici fanova Dakota Fred i Dastin Hart su dvojica takvih momaka koji pristupaju još opasnijem i potencijalno još unosnijem načinu eksploatacije zlata, na kojem se vidi ko su pravi muškarci. Prateći nalazišta zlata od izvora reke u planinama do starih napuštenih rudarskih stanica, oni će roniti u rečnim brzicama i rizičnim rečnim bazenima. Pronalaženje zlata je opasan posao i nikada ne znate ko će isplivati na vrh, ali to ne sprečava ove momke u njihovoj potrazi za najvrednijim blagom, skrivenim na divljem i surovom tlu Aljaske.
 
Utorkom od 19. februara u 21:00 na Discovery kanalu.
 
 
 
 
U potrazi za novom ženom / PREMIJERA 2 sezone, 11x60min i 2x120min epizoda
 
Ova serija otkriva i prati putovanje poligamnih porodica koje traže novu suprugu za svoje domove koji i dalje rastu, i emocionalne uspone i padove koji se javljaju u fascinantnom svetu poligamnih veza. Ešli i Dimitri Snouden poželeli su dobrodošlicu na svet svom najnovijem članu porodice, bebi Kanariji, a imaju i novu devojku Vanesu. Ali da li će se ona slagati sa decom i da li će Dimitri moći da se pridržava pravila da nema intimnosti sa Vanesom? U međuvremenu, Oldredžovi odlučuju da napuste Jutu i počnu ispočetka u Južnoj Dakoti, gde se sada udvaraju novoj potencijalnoj supruzi, Dženifer. Ali, ona nije tipična žena kakvu traže! I dve nove porodice traže sestru-suprugu: Vindersovi su mladi bračni par koji još uvek živi u poligamnom braku u tajnosti, a Mekgijevi počinju potragu za svojom prvom sestrom-suprugom. Hoće li naći nekoga ko im savršeno odgovara?
 
Ponedeljkom od 18. februara u 21:00 na TLC kanalu.
 
 
Formula E u Meksiku / Formula E
 
Nova sezona Formule E donosi 13 trka u 12 gradova na svih pet kontinenata. Nakon Saudijske Arabije, Maroka i Čilea, četvrti vikend održaće se u Meksiku. Četvrtu godinu zaredom, Meksiko Siti biće domaćin takmičenja koje će okupiti 22 vozača koji će upravljati vozilima druge generacije, braneći boje 11 timova, na autodromu Hermanos Rodriges. Nakon samo tri trke u novoj sezoni, na vrhu poretka vozača izdvojila su se dva imena. Pilot Envižn Virdžin rejsing tima, Britanac Sem Berd preuzeo je lidersku poziciju u generalnom plasmanu nakon trijumfa u Čileu i u Meksiko donosi samo dva boda prednosti u odnosu na belgijskog kolegu Žeroma d’Ambrosija, koji upravlja bolidom indijskog tima, Mahindra rejsing. 
 
Eurosport će direktnim prenosima ispratiti kompletnu sezonu Formule E, četvrta runda održaće se 16. februara, kvalifikacije su zakazane za 19:00, a glavno takmičenje u 23:00.  
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala