Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Greg Kinnear u novom filmu “Misbehaviour”
Film će režirati osvajačica nagrade BAFTA Philippa Lowthorpe, a scenario adaptirati Rebecca Frayn.
12. decembar 2018.

Greg Kinnear u novom filmu “Misbehaviour”

 Misbehaviour će biti baziran na stvarnoj priči o takmičenju za Miss Sveta koje se dešavalo 1970. godine. Njegov direktni prenos je tada bila najgledanija TV emisija na planeti sa preko 100 miliona gledalaca. Takmičenje se održavalo u Londonu, a šou je vodio komičar i glumac Bob Hope

Ovaj izbor za Miss sveta postao je jedan od najvažnijih i najkontraverznijih događaja u istoriji jer je svetska publika bila svedok primera patrijarhata, a dotadašnji zapadni ideal lepote srušen i izokrenut naglavačke. Izbor je bio povod za proteste tadašnjeg feminističkog pokreta koji je tvrdio da je šou ponižavao žene. 

Pokret je najpre privukao pažnju na sebe kada je izazvao prekid emisije tokom živog prenosa, a izbila je i još jedna polemika u vezi takmičenja kada je obavljeno da je titula dodeljena Jennifer Josephine Hosten koja je tako pobedila devojku koja je svima bila favorit takmičenja. Jennifer je postala prva tamnoputa žena kojoj je dodeljena titula Miss Sveta.

Film je krenuo s produkcijom, ali još uvek nema određen datum izlaska.

Izvor: Filmofil

Gregu Kinnearu je dodijeljena uloga legendarnog komičara Boba Hopea u filmu Misbehaviour. Prethodno najavljena imena su Kiera KnightlyGugu Mbatha-Raw, Jessie Buckley , Keeley Hawes, Rhys Ifans, Lesley Manville koja će portretirati Dolores HopePhyllis Logan.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala