Moj TV - TV Program za 200+ kanala
“The Laundromat” - najava filma
Robert Patrick, zvezda filma Terminator 2: Judgment Day i Scorpion-a, priključio se glumačkoj postavi The Laundromat koju režira Steven Soderbergh.
1. novembar 2018.

“The Laundromat” - najava filma

 Drama će biti bazirana na knjizi “Secrecy World: Inside the Panama Papers Investigation of Illicit Money Networks and the Global Elite” koju je objavio Pulicerom nagrađeni novinar Jake Bernstein.

Knjiga je svedočanstvo o skandalu Panama Papers u kojeg su bili upetljani šefovi država, političari, slavne osobe i kriminalci. Tokom skandala procurio je u javnost ogroman broj dokumenata koji dokazuju kako su tokom gotovo 40 godina offshore kompanije  prale i skrivale novac. 

Bernstein je bio deo međunarodnog tima istraživačkih novinara, neprofitne grupe sa sedištem u SAD-u, koji ih je  objavio i prozvao Panama Papers. Iz tima su izjavili  kako im je dokumente dostavio anonimni izvor iz advokatske kompanije Mossack Fonseca smeštene u Panami. Novinari su tokom 2016. godine prezentovali preko 11 miliona dokumenata, a u skandale su bili uključeni političari, svetski lideri, javni tužioci, milijarderi, slavne osobe i sportske zvezde. 

izvor:filmofil
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala