Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Daniel Craig hoće da ubije Džejmsa Bonda!
Filmski svet šokirala je vest da novog 25. Džejmsa Bonda, usled neslaganja mišljenja sa ostatkom produkcijskog tima, neće režirati Deni Bojl.
29. avgust 2018.

Daniel Craig hoće da ubije Džejmsa Bonda!

 Filmski svet šokirala je vest da novog 25. Džejmsa Bonda, usled neslaganja mišljenja sa ostatkom produkcijskog tima, neće režirati Deni Bojl. Međutim, tema je dobila sasvim novi nivo kada je tokom vikenda konačno procurila vest o glavnom razlogu za takvu odluku. Glumac Daniel Craig, koji je godinama dočaravao lik 007, rešen je da u svom poslednjem filmu o Bondu ubije čuvenog agenta i time stavi tačku na filmsku sagu koja traje duže od pola veka.

 
 
Ovim namerama britanski glumac, čija se moć nad životom najčuvenijeg TV agenta tajne službe na svetu očigledno izuzetno proširila tokom poslednjih godina, konačno bi odgovorio i na pitanje – ko će biti novi Bond? Jasno je – niko. Bond napokon umire. U prilog tome govore i tvrdnje da producenti filmova o Bondu (među njima glavnu reč vode Craig i Barabara Broccoli) uveliko razmišljaju da se u sledećem nastavku opredele za neku od opcija koje su razvijali prethodnih godinama, a koje je Bojl oštro osudio smatrajući da bi se time narušio koncept koji traje već decenijama. Upravo zbog toga režiser je i dao otkaz.
 
Jasno je, međutim, da Daniel Craig napušta film, i da želi „izlazak u velikom stilu“. Isto je tako i najkreativnijem umu jasno da se priča o Bondu ne može završiti zbog toga što jedan glumac napušta projekat. Pre Craiga to su učinile i veće filmske zvezde poput Šona Konerija, Rodžera Mura, Timotija Daltona, pa i Pirsa Brosnana. Ipak, niko od njih nije imao toliku moć u samoj produkciji filma kao što je to slučaj sa Craigom.
 
 
Zbog toga su neke od mogućih opcija da Craig zaista ubije Bonda i započne serijal 008, zatim da se u sledećem filmu umesto njega pojavi novi glumac pod uslovom da je Bond, ipak, preživeo i otišao na plastičnu operaciju (malo verovatno, Bojl ne bi dao otkaz da produkcija ima takve namere), ili da jednostavno ulogu novog 007, po sistemu viđenom u serijalu Dr Who, sasvim novi glumac ili glumica koji će započeti novu eru priče o čuvenom MI-6 agentu.
 
Za koju god mogućnost da se opredele, čini se da su producenti novog Bonda spremni za izuzetne rizike. A vi?
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala