Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera: Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje
U subotu, 28. jula od 16.30, premijerno će biti prikazan film „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“ u bioskopu Delta City.
27. jul 2018.

Premijera: Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje

U subotu, 28. jula od 16.30, premijerno će biti prikazan film „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“ u bioskopu Delta City.

Specijalni gosti na premijeri su Drakulina ćerka Mejvis i zet Džonatan, koji će prošetati crvenim tepihom i družiti se sa publikom.

Premijeru će uveličati i glumci, koji su učestvovali u sinhronizaciji filma, među kojima su: Dragan Mićanović, Iva Stefanović, Aleksandar Radojičić, Stribor Čoli, Predrag Ejdus, Nebojša Milovanović, Nataša Marković, Slobodan Tešić, Jelena Petrović, Marko Marković, Dragan Vujić Vujke, Tamara Aleksić, Srđan Timarov, kao i Milan Živadinović Billy, Tomaš Sarić, Dušan Svilar, Goca Tržan, Ruža Rupić, Lena Kovačević, Тijana Dapčević i drugi.

Animirani film „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“ prikazivaće se u bioskopima od 2. avgusta.

Najpoznatiji vampir na svetu ovog leta odlučio je da konačno uzme odmor i opusti se sa svojom čudovišnom porodicom i prijateljima!

Da li ste spremni za egzotično krstarenje sa Drakulom i njegovom svitom? Kako izgleda kada sve Drakuline kočnice popuste pod pritiskom porodice?


U trećem nastavku pridružite se omiljenoj porodici čudovišta dok kreću na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima.

Letnjem odmoru ne odoleva ni ostatak Drakulinih prijatelja, pa se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima na brodu, od različitih sportskih aktivnosti preko fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija.

Međutim, odmor se pretvara u noćnu moru onog trenutka kada Drakulina ćerka Mejvis shvati da se Drakula zaljubio u kapetanicu broda Eriku, koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.

Kako će se Drakula snaći u novonastaloj situaciji i da li će se sa krstarenja svi vratiti srećni i zadovoljni, ili će poslednji potomak Abrahama van Helsinga napokon sprovesti svoju dugo planiranu osvetu?

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala