Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Chris Hemsworth – gotovo je sa Osvetnicima, vreme je za Thora!
Marvelovi fanovi i dalje mogu da očekuju revolucionarna događanja u nastavku blokbaster serijala Osvetnici.
4. jul 2018.

Chris Hemsworth – gotovo je sa Osvetnicima, vreme je za Thora!

 
Četvrti deo, koji nam u bioskope stiže već 3. maja sledeće godine, kako to najavljuje zvezda filma, glumac Chris Hemsworth, aktuelni nastavak učiniće dosadnim u odnosu na ono što nam se sprema.
 
“Ako ste bili šokirani gledajući Rat Beskraja, onda budite spremni da to iskustvo ponovite, ali iz sasvim suprotnih razloga. Sa takvim doživljajem sam ja završio čitanje oba scenarija, oduševljen kako su pisci uspeli da u dva dela usklade toliko različitih likova i njihovih životnih priča u jednu celinu, a da oba filma ne izgladaju kao totalni haos”, poručio je Hemsworth u intervjuu koji je nedavno dao za američke medije, dodajući da će sledeći deo franšize biti korak napred, pogotovo u pogledu onoga što nas sve zanima – ko je preživeo Rat Beskraja. 

Ono što je za sada sigurno jeste da u filmu iz 2019. nećemo gledati Kapetana Ameriku, budući da je glumac Chris Evans završio sa Marvelovim Univerzumom. Ono što sve iznenađuje jeste i to što je Hemswotrh potvrdio da posle sledećeg dela Osvetnika, ni njega više nećemo gledati u budućim nastavcima. Umesto toga on razmišlja o novom Thoru, koji bi, kako on najavljuje trebalo da usledi odmah posle Osvetnika 4.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala