Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Neprepoznatljiva Melissa McCarthy
Melissa McCarthy je neprepoznatljiva u drami 'Can You Ever Forgive Me?'
24. mart 2018.

Neprepoznatljiva Melissa McCarthy

Mnogi filmoljupci navikli su na puno smeha uz Melissu McCarthy, ali u novoj biografskoj drami rediteljice Marielle Heller poznata glumica će se predstaviti u drugačijem svetlu.

U filmu "Can You Ever Forgive Me?" Melissa glumi spisateljicu Lee Israel koja je kasnih 80-ih godina zapala u veliku finansijsku krizu jer niko nije želeo da objavljuje njena dela. Spletom okolnosti ona je naletela na autentično pismo komičarke Fanny Brice koje je uspela da proda za mnogo više novca nego što je dobijala za svoje romane. Israel tada odluči da falsifikuje pisma drugih zvezda i na njima da zarađuje, ali stvari će krenuti po zlu.

Scenario za dramu po istinitom događaju napisala je Nicole Holofcener, a veliku pomoć pronašla je u originalnom dnevniku spisateljice Israel.

Prema mišljenju filmskih kritičara, McCarthy je neprepoznatljiva u filmu, s obzirom da smo navikli da je gledoam u komedijama. Pored nje, u filmu glume još i Julie Ann Emery, Joanna Adler, Richard E. Grant, Marc Evan Jackson i mnogi drugi.

"Can You Ever Forgive Me?" će početi da prikazivanjem u bioskopima 19. oktobra ove godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala